Frama Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Frama Belgium BVBA
Private companiesPersonal Services • Frama Belgium BVBA

Contactgegevens Frama Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frama Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frama Belgium BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 358,1700, België

Telefoon (phone): 02 569 05 35 02 569 05 35

Fax (fax): 02 569 36 79 02 569 36 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frama Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frama Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frama Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frama Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frama Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frama Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frama Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frama Belgium BVBA
Products information Frama Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08476745605
Ondernemingsnummer: 1874786376
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Frama Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frama Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Frama Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frama Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Frama Belgium BVBA

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
28799904. Planthormonen | Plant hormones
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
51691105. Pools, n.v. | Polishes, nec
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij Frama Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frama Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frama Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frama Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van Frama Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Frama Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frama Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Frama Belgium BVBA. Frama Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frama Belgium BVBA. Leave a respond for Frama Belgium BVBA. Frama Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frama Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Frama Belgium BVBA
Location of Frama Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Frama Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Frama Belgium BVBA Frama Belgium BVBA: FIDUCAIRE COURTOIS SPRL | DEMAPRINT SPRL | Office Technical Support | LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM | Artisanal Italy

Other related companies as Frama Belgium BVBA: FIDUCAIRE COURTOIS SPRL | DEMAPRINT SPRL | Office Technical Support | LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM | Artisanal Italy

Frama Belgium BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Frama Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476745605. Het bedrijf Frama Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 358,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Frama Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frama Belgium BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frama Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frama Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Frama Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frama Belgium BVBA is a company, that was registered 2007 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is Frama Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE08476745605. The company Frama Belgium BVBA is located at the address: Ninoofsesteenweg 358,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Frama Belgium BVBA were not found.
The main activity of Frama Belgium BVBA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Frama Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Frama Belgium BVBA, open positions, location of Frama Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frama Belgium BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frama Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frama Belgium BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frama Belgium BVBA, employees, financial statistics.