Coureaux SA

Contactgegevens Coureaux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coureaux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coureaux SA

Regio (region): Wellin, België

Adres (address): Rue Fond-des-Vaulx 108F,6920, België

Telefoon (phone): 084 38 91 70 084 38 91 70

Fax (fax): 084 38 98 82 084 38 98 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coureaux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coureaux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coureaux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coureaux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coureaux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coureaux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coureaux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coureaux SA
Products information Coureaux SA

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Coureaux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coureaux SA
(Get full report from official database of BE for Coureaux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coureaux SA
Addition kinds of activities for Coureaux SA

513900. Schoeisel | Footwear
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
39110304. Afwerkingen voor kegels, paraplu's, enz .: edelmetaal | Trimmings for canes, umbrellas, etc.: precious metal
82110202. Kostschool | Boarding school
82490100. Handelsschool | Trade school

Werken bij Coureaux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coureaux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coureaux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coureaux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Coureaux SA in sociale netwerken
Look for responds of Coureaux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coureaux SA. Laat een reactie achter voor Coureaux SA. Coureaux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coureaux SA. Leave a respond for Coureaux SA. Coureaux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coureaux SA op de google maps. Adres en contacten Coureaux SA
Location of Coureaux SA on the google maps. Address and contacts of Coureaux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coureaux SA Coureaux SA: JNP Printing | Bijenhof-Imkersbedrijf BVBA | Midi (Le) | Activemedias | Cheyns

Other related companies as Coureaux SA: JNP Printing | Bijenhof-Imkersbedrijf BVBA | Midi (Le) | Activemedias | Cheyns

Coureaux SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Wellin, België. De volledige naam van het bedrijf is Coureaux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf Coureaux SA bevindt zich op het adres: Rue Fond-des-Vaulx 108F,6920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Coureaux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coureaux SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coureaux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coureaux SA, openstaande posities, locatie van Coureaux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coureaux SA is a company, that was registered 1990 in Wellin region, Belgium. Full name of company is Coureaux SA, company assigned to the tax number BE04187957763. The company Coureaux SA is located at the address: Rue Fond-des-Vaulx 108F,6920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Coureaux SA were not found.
The main activity of Coureaux SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coureaux SA is not available. You also can look at reviews of Coureaux SA, open positions, location of Coureaux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coureaux SA, Wellin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coureaux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coureaux SA, Wellin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coureaux SA, employees, financial statistics.