SPANDAU POMPEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SPANDAU POMPEN
Private companiesReal Estate • SPANDAU POMPEN

Contactgegevens SPANDAU POMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPANDAU POMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPANDAU POMPEN

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 5,2860, België

Telefoon (phone): 015 30 69 20 015 30 69 20

Fax (fax): +32 (16) 958-18-34 +32 (16) 958-18-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPANDAU POMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPANDAU POMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPANDAU POMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPANDAU POMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPANDAU POMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPANDAU POMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPANDAU POMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPANDAU POMPEN
Products information SPANDAU POMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE02883056640
Ondernemingsnummer: 6584075927
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SPANDAU POMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPANDAU POMPEN
(Get full report from official database of BE for SPANDAU POMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPANDAU POMPEN
Addition kinds of activities for SPANDAU POMPEN

179100. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
32910205. Tripoli | Tripoli

Werken bij SPANDAU POMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPANDAU POMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPANDAU POMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPANDAU POMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van SPANDAU POMPEN in sociale netwerken
Look for responds of SPANDAU POMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPANDAU POMPEN. Laat een reactie achter voor SPANDAU POMPEN. SPANDAU POMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPANDAU POMPEN. Leave a respond for SPANDAU POMPEN. SPANDAU POMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPANDAU POMPEN op de google maps. Adres en contacten SPANDAU POMPEN
Location of SPANDAU POMPEN on the google maps. Address and contacts of SPANDAU POMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPANDAU POMPEN SPANDAU POMPEN: Stereorama | Aardappelen Lippens BVBA | BROCONSULT | Vincent Blanque | Vertaalbureau Rose-Marie Vermeulen

Other related companies as SPANDAU POMPEN: Stereorama | Aardappelen Lippens BVBA | BROCONSULT | Vincent Blanque | Vertaalbureau Rose-Marie Vermeulen

SPANDAU POMPEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is SPANDAU POMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02883056640. Het bedrijf SPANDAU POMPEN bevindt zich op het adres: Drevendaal 5,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SPANDAU POMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPANDAU POMPEN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPANDAU POMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPANDAU POMPEN, openstaande posities, locatie van SPANDAU POMPEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPANDAU POMPEN is a company, that was registered 1987 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is SPANDAU POMPEN, company assigned to the tax number BE02883056640. The company SPANDAU POMPEN is located at the address: Drevendaal 5,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SPANDAU POMPEN were not found.
The main activity of SPANDAU POMPEN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPANDAU POMPEN is not available. You also can look at reviews of SPANDAU POMPEN, open positions, location of SPANDAU POMPEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPANDAU POMPEN, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPANDAU POMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPANDAU POMPEN, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPANDAU POMPEN, employees, financial statistics.