DOYEN INDUSTRIE NV

Contactgegevens DOYEN INDUSTRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOYEN INDUSTRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOYEN INDUSTRIE NV

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Saïolaan 18,1070, België

Telefoon (phone): 02 526 23 75 02 526 23 75

Fax (fax): +32 (12) 567-85-41 +32 (12) 567-85-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOYEN INDUSTRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOYEN INDUSTRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOYEN INDUSTRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOYEN INDUSTRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOYEN INDUSTRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOYEN INDUSTRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOYEN INDUSTRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOYEN INDUSTRIE NV
Products information DOYEN INDUSTRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08009552001
Ondernemingsnummer: 9321044921
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DOYEN INDUSTRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOYEN INDUSTRIE NV
(Get full report from official database of BE for DOYEN INDUSTRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOYEN INDUSTRIE NV
Addition kinds of activities for DOYEN INDUSTRIE NV

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
52119904. Counter tops | Counter tops
61119902. Export / import bank | Export/import bank
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing

Werken bij DOYEN INDUSTRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOYEN INDUSTRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOYEN INDUSTRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOYEN INDUSTRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van DOYEN INDUSTRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of DOYEN INDUSTRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOYEN INDUSTRIE NV. Laat een reactie achter voor DOYEN INDUSTRIE NV. DOYEN INDUSTRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOYEN INDUSTRIE NV. Leave a respond for DOYEN INDUSTRIE NV. DOYEN INDUSTRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOYEN INDUSTRIE NV op de google maps. Adres en contacten DOYEN INDUSTRIE NV
Location of DOYEN INDUSTRIE NV on the google maps. Address and contacts of DOYEN INDUSTRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DOYEN INDUSTRIE NV DOYEN INDUSTRIE NV: Autobanden Dekkers | Toppject BVBA | ETS LIBOTTE SPRL | Edouard Rossillon | Maxxed Cars

Other related companies as DOYEN INDUSTRIE NV: Autobanden Dekkers | Toppject BVBA | ETS LIBOTTE SPRL | Edouard Rossillon | Maxxed Cars

DOYEN INDUSTRIE NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is DOYEN INDUSTRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009552001. Het bedrijf DOYEN INDUSTRIE NV bevindt zich op het adres: Saïolaan 18,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DOYEN INDUSTRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOYEN INDUSTRIE NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOYEN INDUSTRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOYEN INDUSTRIE NV, openstaande posities, locatie van DOYEN INDUSTRIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOYEN INDUSTRIE NV is a company, that was registered 2013 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is DOYEN INDUSTRIE NV, company assigned to the tax number BE08009552001. The company DOYEN INDUSTRIE NV is located at the address: Saïolaan 18,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DOYEN INDUSTRIE NV were not found.
The main activity of DOYEN INDUSTRIE NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOYEN INDUSTRIE NV is not available. You also can look at reviews of DOYEN INDUSTRIE NV, open positions, location of DOYEN INDUSTRIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOYEN INDUSTRIE NV, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOYEN INDUSTRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOYEN INDUSTRIE NV, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOYEN INDUSTRIE NV, employees, financial statistics.