W & P Polyesterwerken BVBA

Contactgegevens W & P Polyesterwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W & P Polyesterwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

W & P Polyesterwerken BVBA

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Gezondheidslei 7,2930, België

Telefoon (phone): 03 605 97 00 03 605 97 00

Fax (fax): 03 605 97 00 03 605 97 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W & P Polyesterwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W & P Polyesterwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W & P Polyesterwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W & P Polyesterwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W & P Polyesterwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W & P Polyesterwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W & P Polyesterwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W & P Polyesterwerken BVBA
Products information W & P Polyesterwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02911071777
Ondernemingsnummer: 2804229736
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in W & P Polyesterwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W & P Polyesterwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for W & P Polyesterwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor W & P Polyesterwerken BVBA
Addition kinds of activities for W & P Polyesterwerken BVBA

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
356803. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair

Werken bij W & P Polyesterwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W & P Polyesterwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W & P Polyesterwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W & P Polyesterwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van W & P Polyesterwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of W & P Polyesterwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor W & P Polyesterwerken BVBA. Laat een reactie achter voor W & P Polyesterwerken BVBA. W & P Polyesterwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W & P Polyesterwerken BVBA. Leave a respond for W & P Polyesterwerken BVBA. W & P Polyesterwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W & P Polyesterwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten W & P Polyesterwerken BVBA
Location of W & P Polyesterwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of W & P Polyesterwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come W & P Polyesterwerken BVBA W & P Polyesterwerken BVBA: Tubbax Zeefdruk NV | Bekasoft.com | Alkoko NV | Dutry Power N.V. | norgeieuropa.org

Other related companies as W & P Polyesterwerken BVBA: Tubbax Zeefdruk NV | Bekasoft.com | Alkoko NV | Dutry Power N.V. | norgeieuropa.org

W & P Polyesterwerken BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is W & P Polyesterwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02911071777. Het bedrijf W & P Polyesterwerken BVBA bevindt zich op het adres: Gezondheidslei 7,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in W & P Polyesterwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W & P Polyesterwerken BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W & P Polyesterwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W & P Polyesterwerken BVBA, openstaande posities, locatie van W & P Polyesterwerken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

W & P Polyesterwerken BVBA is a company, that was registered 2009 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is W & P Polyesterwerken BVBA, company assigned to the tax number BE02911071777. The company W & P Polyesterwerken BVBA is located at the address: Gezondheidslei 7,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in W & P Polyesterwerken BVBA were not found.
The main activity of W & P Polyesterwerken BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of W & P Polyesterwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of W & P Polyesterwerken BVBA, open positions, location of W & P Polyesterwerken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over W & P Polyesterwerken BVBA, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W & P Polyesterwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W & P Polyesterwerken BVBA, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W & P Polyesterwerken BVBA, employees, financial statistics.