Car Tuning-JC Design

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Car Tuning-JC Design
Private companiesFurniture and Fixtures • Car Tuning-JC Design

Contactgegevens Car Tuning-JC Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Tuning-JC Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Tuning-JC Design

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre, België

Adres (address): Route d'Eghezée 56,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 31 11 071 78 31 11

Fax (fax): 071 78 30 50 071 78 30 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Tuning-JC Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Tuning-JC Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Tuning-JC Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Tuning-JC Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Tuning-JC Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Tuning-JC Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Tuning-JC Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Tuning-JC Design
Products information Car Tuning-JC Design

BTW identificatienummer (tax): BE07817565917
Ondernemingsnummer: 5047637939
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Car Tuning-JC Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Tuning-JC Design
(Get full report from official database of BE for Car Tuning-JC Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Tuning-JC Design
Addition kinds of activities for Car Tuning-JC Design

2083. Mout | Malt
289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
02790401. Katboerderij | Cat farm
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij Car Tuning-JC Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Tuning-JC Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Tuning-JC Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Tuning-JC Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Car Tuning-JC Design in sociale netwerken
Look for responds of Car Tuning-JC Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Tuning-JC Design. Laat een reactie achter voor Car Tuning-JC Design. Car Tuning-JC Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Tuning-JC Design. Leave a respond for Car Tuning-JC Design. Car Tuning-JC Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Tuning-JC Design op de google maps. Adres en contacten Car Tuning-JC Design
Location of Car Tuning-JC Design on the google maps. Address and contacts of Car Tuning-JC Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Tuning-JC Design Car Tuning-JC Design: Watco Industrial Cleaning | Auto's Demeester | Sels Flowers | Draka Belgium NV | Kustom

Other related companies as Car Tuning-JC Design: Watco Industrial Cleaning | Auto's Demeester | Sels Flowers | Draka Belgium NV | Kustom

Car Tuning-JC Design is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Tuning-JC Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07817565917. Het bedrijf Car Tuning-JC Design bevindt zich op het adres: Route d'Eghezée 56,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Car Tuning-JC Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car Tuning-JC Design is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Tuning-JC Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Tuning-JC Design, openstaande posities, locatie van Car Tuning-JC Design op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Car Tuning-JC Design is a company, that was registered 2017 in Jemeppe-sur-Sambre region, Belgium. Full name of company is Car Tuning-JC Design, company assigned to the tax number BE07817565917. The company Car Tuning-JC Design is located at the address: Route d'Eghezée 56,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Car Tuning-JC Design were not found.
The main activity of Car Tuning-JC Design is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Tuning-JC Design is not available. You also can look at reviews of Car Tuning-JC Design, open positions, location of Car Tuning-JC Design on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Tuning-JC Design, Jemeppe-sur-Sambre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Tuning-JC Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Tuning-JC Design, Jemeppe-sur-Sambre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Tuning-JC Design, employees, financial statistics.