ACL

Contactgegevens ACL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACL

Regio (region): Wevelgem (Moorsele), België

Adres (address): Muizelstraat 4,8560, België

Telefoon (phone): 056 42 48 55 056 42 48 55

Fax (fax): 056 42 60 25 056 42 60 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACL
Products information ACL

BTW identificatienummer (tax): BE01237304687
Ondernemingsnummer: 2925628662
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACL
(Get full report from official database of BE for ACL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACL
Addition kinds of activities for ACL

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis

Werken bij ACL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van ACL in sociale netwerken
Look for responds of ACL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACL. Laat een reactie achter voor ACL. ACL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACL. Leave a respond for ACL. ACL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACL op de google maps. Adres en contacten ACL
Location of ACL on the google maps. Address and contacts of ACL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACL ACL: Van Marcke Raymond NV | Mise en Scène | U.D.F. SPRL | Bouly-Verzekering & Bank | Trilco N.V.

Other related companies as ACL: Van Marcke Raymond NV | Mise en Scène | U.D.F. SPRL | Bouly-Verzekering & Bank | Trilco N.V.

ACL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Moorsele), België. De volledige naam van het bedrijf is ACL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01237304687. Het bedrijf ACL bevindt zich op het adres: Muizelstraat 4,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACL is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACL, openstaande posities, locatie van ACL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACL is a company, that was registered 1989 in Wevelgem (Moorsele) region, Belgium. Full name of company is ACL, company assigned to the tax number BE01237304687. The company ACL is located at the address: Muizelstraat 4,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACL were not found.
The main activity of ACL is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACL is not available. You also can look at reviews of ACL, open positions, location of ACL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACL, Wevelgem (Moorsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACL, Wevelgem (Moorsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACL, employees, financial statistics.