LENAERS JEANNINE

Contactgegevens LENAERS JEANNINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENAERS JEANNINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENAERS JEANNINE

Regio (region): Kraainem, België

Adres (address): Oppemlaan 51,1950, België

Telefoon (phone): 02 762 80 52 02 762 80 52

Fax (fax): 02 762 80 52 02 762 80 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENAERS JEANNINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENAERS JEANNINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENAERS JEANNINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENAERS JEANNINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENAERS JEANNINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENAERS JEANNINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENAERS JEANNINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENAERS JEANNINE
Products information LENAERS JEANNINE

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LENAERS JEANNINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENAERS JEANNINE
(Get full report from official database of BE for LENAERS JEANNINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENAERS JEANNINE
Addition kinds of activities for LENAERS JEANNINE

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
01710000. Bessengewassen | Berry crops
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij LENAERS JEANNINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENAERS JEANNINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENAERS JEANNINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENAERS JEANNINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

Zoek naar antwoorden van LENAERS JEANNINE in sociale netwerken
Look for responds of LENAERS JEANNINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENAERS JEANNINE. Laat een reactie achter voor LENAERS JEANNINE. LENAERS JEANNINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENAERS JEANNINE. Leave a respond for LENAERS JEANNINE. LENAERS JEANNINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENAERS JEANNINE op de google maps. Adres en contacten LENAERS JEANNINE
Location of LENAERS JEANNINE on the google maps. Address and contacts of LENAERS JEANNINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LENAERS JEANNINE LENAERS JEANNINE: Noesen NV | Van Vlerken Totaalbouw BVBA | DE GOULDAMANDINE | Confortluxe NV | Fax Land SPRL

Other related companies as LENAERS JEANNINE: Noesen NV | Van Vlerken Totaalbouw BVBA | DE GOULDAMANDINE | Confortluxe NV | Fax Land SPRL

LENAERS JEANNINE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kraainem, België. De volledige naam van het bedrijf is LENAERS JEANNINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf LENAERS JEANNINE bevindt zich op het adres: Oppemlaan 51,1950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LENAERS JEANNINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LENAERS JEANNINE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENAERS JEANNINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENAERS JEANNINE, openstaande posities, locatie van LENAERS JEANNINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LENAERS JEANNINE is a company, that was registered 2016 in Kraainem region, Belgium. Full name of company is LENAERS JEANNINE, company assigned to the tax number BE01558380126. The company LENAERS JEANNINE is located at the address: Oppemlaan 51,1950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LENAERS JEANNINE were not found.
The main activity of LENAERS JEANNINE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LENAERS JEANNINE is not available. You also can look at reviews of LENAERS JEANNINE, open positions, location of LENAERS JEANNINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENAERS JEANNINE, Kraainem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENAERS JEANNINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENAERS JEANNINE, Kraainem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENAERS JEANNINE, employees, financial statistics.