Deschamps K - Rehab Center

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Deschamps K - Rehab Center
Private companiesLegal Services • Deschamps K - Rehab Center

Contactgegevens Deschamps K - Rehab Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deschamps K - Rehab Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deschamps K - Rehab Center

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Gentse steenweg 8A,9300, België

Telefoon (phone): 053 79 05 23 053 79 05 23

Fax (fax): +32 (81) 784-67-25 +32 (81) 784-67-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deschamps K - Rehab Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deschamps K - Rehab Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deschamps K - Rehab Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deschamps K - Rehab Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deschamps K - Rehab Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deschamps K - Rehab Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deschamps K - Rehab Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deschamps K - Rehab Center
Products information Deschamps K - Rehab Center

BTW identificatienummer (tax): BE06172637939
Ondernemingsnummer: 6042724609
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Deschamps K - Rehab Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deschamps K - Rehab Center
(Get full report from official database of BE for Deschamps K - Rehab Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deschamps K - Rehab Center
Addition kinds of activities for Deschamps K - Rehab Center

13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
30691600. Rubberband | Rubber tape
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile

Werken bij Deschamps K - Rehab Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deschamps K - Rehab Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deschamps K - Rehab Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deschamps K - Rehab Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van Deschamps K - Rehab Center in sociale netwerken
Look for responds of Deschamps K - Rehab Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deschamps K - Rehab Center. Laat een reactie achter voor Deschamps K - Rehab Center. Deschamps K - Rehab Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deschamps K - Rehab Center. Leave a respond for Deschamps K - Rehab Center. Deschamps K - Rehab Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deschamps K - Rehab Center op de google maps. Adres en contacten Deschamps K - Rehab Center
Location of Deschamps K - Rehab Center on the google maps. Address and contacts of Deschamps K - Rehab Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Deschamps K - Rehab Center Deschamps K - Rehab Center: Sintra Construct SA | OKE-AUTO-GEEL NV | Gersigel SPRL | Fiege Kalf Trans N.V. | Meca Systems S.P.R.L.

Other related companies as Deschamps K - Rehab Center: Sintra Construct SA | OKE-AUTO-GEEL NV | Gersigel SPRL | Fiege Kalf Trans N.V. | Meca Systems S.P.R.L.

Deschamps K - Rehab Center is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Deschamps K - Rehab Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06172637939. Het bedrijf Deschamps K - Rehab Center bevindt zich op het adres: Gentse steenweg 8A,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Deschamps K - Rehab Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deschamps K - Rehab Center is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deschamps K - Rehab Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deschamps K - Rehab Center, openstaande posities, locatie van Deschamps K - Rehab Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deschamps K - Rehab Center is a company, that was registered 2018 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Deschamps K - Rehab Center, company assigned to the tax number BE06172637939. The company Deschamps K - Rehab Center is located at the address: Gentse steenweg 8A,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Deschamps K - Rehab Center were not found.
The main activity of Deschamps K - Rehab Center is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deschamps K - Rehab Center is not available. You also can look at reviews of Deschamps K - Rehab Center, open positions, location of Deschamps K - Rehab Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deschamps K - Rehab Center, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deschamps K - Rehab Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deschamps K - Rehab Center, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deschamps K - Rehab Center, employees, financial statistics.