Hofkip Kipspecialiteiten

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Hofkip Kipspecialiteiten
Private companiesCoal Mining • Hofkip Kipspecialiteiten

Contactgegevens Hofkip Kipspecialiteiten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hofkip Kipspecialiteiten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hofkip Kipspecialiteiten

Regio (region): Menen, België

Adres (address): Industrielaan 31,8930, België

Telefoon (phone): 056 52 14 21 056 52 14 21

Fax (fax): +32 (15) 802-40-20 +32 (15) 802-40-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hofkip Kipspecialiteiten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hofkip Kipspecialiteiten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hofkip Kipspecialiteiten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hofkip Kipspecialiteiten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hofkip Kipspecialiteiten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hofkip Kipspecialiteiten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hofkip Kipspecialiteiten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hofkip Kipspecialiteiten
Products information Hofkip Kipspecialiteiten

BTW identificatienummer (tax): BE03078338623
Ondernemingsnummer: 2471618652
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hofkip Kipspecialiteiten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hofkip Kipspecialiteiten
(Get full report from official database of BE for Hofkip Kipspecialiteiten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hofkip Kipspecialiteiten
Addition kinds of activities for Hofkip Kipspecialiteiten

342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
51990702. Wedstrijden | Matches

Werken bij Hofkip Kipspecialiteiten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hofkip Kipspecialiteiten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hofkip Kipspecialiteiten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hofkip Kipspecialiteiten. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van Hofkip Kipspecialiteiten in sociale netwerken
Look for responds of Hofkip Kipspecialiteiten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hofkip Kipspecialiteiten. Laat een reactie achter voor Hofkip Kipspecialiteiten. Hofkip Kipspecialiteiten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hofkip Kipspecialiteiten. Leave a respond for Hofkip Kipspecialiteiten. Hofkip Kipspecialiteiten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hofkip Kipspecialiteiten op de google maps. Adres en contacten Hofkip Kipspecialiteiten
Location of Hofkip Kipspecialiteiten on the google maps. Address and contacts of Hofkip Kipspecialiteiten

Andere gerelateerde bedrijven als come Hofkip Kipspecialiteiten Hofkip Kipspecialiteiten: View Line BVBA | Prodecor SA | Foxtiles SA | Charles Weynants N.V. | Mar Product

Other related companies as Hofkip Kipspecialiteiten: View Line BVBA | Prodecor SA | Foxtiles SA | Charles Weynants N.V. | Mar Product

Hofkip Kipspecialiteiten is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Menen, België. De volledige naam van het bedrijf is Hofkip Kipspecialiteiten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078338623. Het bedrijf Hofkip Kipspecialiteiten bevindt zich op het adres: Industrielaan 31,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hofkip Kipspecialiteiten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hofkip Kipspecialiteiten is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hofkip Kipspecialiteiten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hofkip Kipspecialiteiten, openstaande posities, locatie van Hofkip Kipspecialiteiten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hofkip Kipspecialiteiten is a company, that was registered 2012 in Menen region, Belgium. Full name of company is Hofkip Kipspecialiteiten, company assigned to the tax number BE03078338623. The company Hofkip Kipspecialiteiten is located at the address: Industrielaan 31,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hofkip Kipspecialiteiten were not found.
The main activity of Hofkip Kipspecialiteiten is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hofkip Kipspecialiteiten is not available. You also can look at reviews of Hofkip Kipspecialiteiten, open positions, location of Hofkip Kipspecialiteiten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hofkip Kipspecialiteiten, Menen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hofkip Kipspecialiteiten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hofkip Kipspecialiteiten, Menen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hofkip Kipspecialiteiten, employees, financial statistics.