GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA

Contactgegevens GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Salisburylaan 7,9820, België

Telefoon (phone): 09 252 16 79 09 252 16 79

Fax (fax): 09 252 50 41 09 252 50 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA
Products information GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08726409912
Ondernemingsnummer: 7895568847
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA
(Get full report from official database of BE for GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA
Addition kinds of activities for GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
36440203. Terminal boards | Terminal boards
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs

Werken bij GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Laat een reactie achter voor GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. Leave a respond for GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA. GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA op de google maps. Adres en contacten GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA
Location of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA on the google maps. Address and contacts of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: IT & S | Performance Travel NV | Tanik Chem SPRL | Job Challenge S.P.R.L. | Deseck, Gregory

Other related companies as GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA: IT & S | Performance Travel NV | Tanik Chem SPRL | Job Challenge S.P.R.L. | Deseck, Gregory

GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08726409912. Het bedrijf GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA bevindt zich op het adres: Salisburylaan 7,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, openstaande posities, locatie van GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is a company, that was registered 2013 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, company assigned to the tax number BE08726409912. The company GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is located at the address: Salisburylaan 7,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA were not found.
The main activity of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA is not available. You also can look at reviews of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, open positions, location of GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROENDECOR VANDEPUTTE BVBA, employees, financial statistics.