DOMI - PLAN

Contactgegevens DOMI - PLAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMI - PLAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMI - PLAN

Regio (region): Binche (Leval-Trahegnies), België

Adres (address): Rue Constantin Meunier 48,7134, België

Telefoon (phone): 064 37 05 42; 064 33 95 42 064 37 05 42; 064 33 95 42

Fax (fax): 064 33 95 42; 064 37 03 84 064 33 95 42; 064 37 03 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMI - PLAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMI - PLAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMI - PLAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMI - PLAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMI - PLAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMI - PLAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMI - PLAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMI - PLAN
Products information DOMI - PLAN

BTW identificatienummer (tax): BE01608642578
Ondernemingsnummer: 6118255615
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DOMI - PLAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMI - PLAN
(Get full report from official database of BE for DOMI - PLAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMI - PLAN
Addition kinds of activities for DOMI - PLAN

329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
38210116. microtomen | Microtomes
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij DOMI - PLAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMI - PLAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMI - PLAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMI - PLAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van DOMI - PLAN in sociale netwerken
Look for responds of DOMI - PLAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMI - PLAN. Laat een reactie achter voor DOMI - PLAN. DOMI - PLAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMI - PLAN. Leave a respond for DOMI - PLAN. DOMI - PLAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMI - PLAN op de google maps. Adres en contacten DOMI - PLAN
Location of DOMI - PLAN on the google maps. Address and contacts of DOMI - PLAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMI - PLAN DOMI - PLAN: Comfort Card | Euro Fides Credit management SA | Elcomat S.A. | Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. | Eddy Schuurmans

Other related companies as DOMI - PLAN: Comfort Card | Euro Fides Credit management SA | Elcomat S.A. | Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. | Eddy Schuurmans

DOMI - PLAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Binche (Leval-Trahegnies), België. De volledige naam van het bedrijf is DOMI - PLAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608642578. Het bedrijf DOMI - PLAN bevindt zich op het adres: Rue Constantin Meunier 48,7134. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DOMI - PLAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMI - PLAN is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMI - PLAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMI - PLAN, openstaande posities, locatie van DOMI - PLAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMI - PLAN is a company, that was registered 2002 in Binche (Leval-Trahegnies) region, Belgium. Full name of company is DOMI - PLAN, company assigned to the tax number BE01608642578. The company DOMI - PLAN is located at the address: Rue Constantin Meunier 48,7134. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 145,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DOMI - PLAN were not found.
The main activity of DOMI - PLAN is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMI - PLAN is not available. You also can look at reviews of DOMI - PLAN, open positions, location of DOMI - PLAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMI - PLAN, Binche (Leval-Trahegnies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMI - PLAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMI - PLAN, Binche (Leval-Trahegnies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMI - PLAN, employees, financial statistics.