Degheldere G.

Contactgegevens Degheldere G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degheldere G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degheldere G.

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Leemputstraat 2,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 88 58 050 33 88 58

Fax (fax): +32 (10) 857-27-63 +32 (10) 857-27-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degheldere G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degheldere G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degheldere G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degheldere G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degheldere G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degheldere G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degheldere G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degheldere G.
Products information Degheldere G.

BTW identificatienummer (tax): BE02266448974
Ondernemingsnummer: 1189514160
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Degheldere G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degheldere G.
(Get full report from official database of BE for Degheldere G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degheldere G.
Addition kinds of activities for Degheldere G.

514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
32110402. Glasplaat | Sheet glass
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes

Werken bij Degheldere G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degheldere G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degheldere G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degheldere G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Degheldere G. in sociale netwerken
Look for responds of Degheldere G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degheldere G.. Laat een reactie achter voor Degheldere G.. Degheldere G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degheldere G.. Leave a respond for Degheldere G.. Degheldere G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degheldere G. op de google maps. Adres en contacten Degheldere G.
Location of Degheldere G. on the google maps. Address and contacts of Degheldere G.

Andere gerelateerde bedrijven als come Degheldere G. Degheldere G.: Thielemans | Chimiste (Le) | Haezeleer C | RELAIS DE LA VIERRE (LE) | Aide au Placement Senior Info ASBL

Other related companies as Degheldere G.: Thielemans | Chimiste (Le) | Haezeleer C | RELAIS DE LA VIERRE (LE) | Aide au Placement Senior Info ASBL

Degheldere G. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Degheldere G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02266448974. Het bedrijf Degheldere G. bevindt zich op het adres: Leemputstraat 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Degheldere G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degheldere G. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degheldere G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degheldere G., openstaande posities, locatie van Degheldere G. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Degheldere G. is a company, that was registered 1995 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Degheldere G., company assigned to the tax number BE02266448974. The company Degheldere G. is located at the address: Leemputstraat 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Degheldere G. were not found.
The main activity of Degheldere G. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Degheldere G. is not available. You also can look at reviews of Degheldere G., open positions, location of Degheldere G. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degheldere G., Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degheldere G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degheldere G., Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degheldere G., employees, financial statistics.