COPYCENTER BIEMANS BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • COPYCENTER BIEMANS BVBA
Private companiesForestry • COPYCENTER BIEMANS BVBA

Contactgegevens COPYCENTER BIEMANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPYCENTER BIEMANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPYCENTER BIEMANS BVBA

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Vreyshorring 70,3920, België

Telefoon (phone): 011 54 37 42 011 54 37 42

Fax (fax): 011 54 37 42; 011 55 54 39 011 54 37 42; 011 55 54 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPYCENTER BIEMANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPYCENTER BIEMANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPYCENTER BIEMANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPYCENTER BIEMANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPYCENTER BIEMANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPYCENTER BIEMANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPYCENTER BIEMANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPYCENTER BIEMANS BVBA
Products information COPYCENTER BIEMANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06907897949
Ondernemingsnummer: 6546173095
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COPYCENTER BIEMANS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPYCENTER BIEMANS BVBA
(Get full report from official database of BE for COPYCENTER BIEMANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPYCENTER BIEMANS BVBA
Addition kinds of activities for COPYCENTER BIEMANS BVBA

20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
30890214. Platen, kunststoffen | Plates, plastics
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
52110505. Stenen | Paving stones
57199906. Pottenbakkerij | Pottery
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij COPYCENTER BIEMANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPYCENTER BIEMANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPYCENTER BIEMANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van COPYCENTER BIEMANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COPYCENTER BIEMANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. Laat een reactie achter voor COPYCENTER BIEMANS BVBA. COPYCENTER BIEMANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPYCENTER BIEMANS BVBA. Leave a respond for COPYCENTER BIEMANS BVBA. COPYCENTER BIEMANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPYCENTER BIEMANS BVBA op de google maps. Adres en contacten COPYCENTER BIEMANS BVBA
Location of COPYCENTER BIEMANS BVBA on the google maps. Address and contacts of COPYCENTER BIEMANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COPYCENTER BIEMANS BVBA COPYCENTER BIEMANS BVBA: Strooper E | Francken C.P.M. NV | Westgas-Ieper BVBA | Golf Club de Sept Fontaines | Ingo Kringels

Other related companies as COPYCENTER BIEMANS BVBA: Strooper E | Francken C.P.M. NV | Westgas-Ieper BVBA | Golf Club de Sept Fontaines | Ingo Kringels

COPYCENTER BIEMANS BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is COPYCENTER BIEMANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907897949. Het bedrijf COPYCENTER BIEMANS BVBA bevindt zich op het adres: Vreyshorring 70,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COPYCENTER BIEMANS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPYCENTER BIEMANS BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPYCENTER BIEMANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPYCENTER BIEMANS BVBA, openstaande posities, locatie van COPYCENTER BIEMANS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPYCENTER BIEMANS BVBA is a company, that was registered 1988 in Lommel region, Belgium. Full name of company is COPYCENTER BIEMANS BVBA, company assigned to the tax number BE06907897949. The company COPYCENTER BIEMANS BVBA is located at the address: Vreyshorring 70,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COPYCENTER BIEMANS BVBA were not found.
The main activity of COPYCENTER BIEMANS BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COPYCENTER BIEMANS BVBA is not available. You also can look at reviews of COPYCENTER BIEMANS BVBA, open positions, location of COPYCENTER BIEMANS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPYCENTER BIEMANS BVBA, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPYCENTER BIEMANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPYCENTER BIEMANS BVBA, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPYCENTER BIEMANS BVBA, employees, financial statistics.