Putz-Star Benelux NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Putz-Star Benelux NV
Private companiesMotion Pictures • Putz-Star Benelux NV

Contactgegevens Putz-Star Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Putz-Star Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Putz-Star Benelux NV

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Dwarsstraat 9,3560, België

Telefoon (phone): 013 53 20 94; 0495 23 32 69 013 53 20 94; 0495 23 32 69

Fax (fax): 013 53 28 45 013 53 28 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Putz-Star Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Putz-Star Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Putz-Star Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Putz-Star Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Putz-Star Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Putz-Star Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Putz-Star Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Putz-Star Benelux NV
Products information Putz-Star Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE03197814941
Ondernemingsnummer: 2234039306
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Putz-Star Benelux NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Putz-Star Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Putz-Star Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Putz-Star Benelux NV
Addition kinds of activities for Putz-Star Benelux NV

14990500. Talc mining | Talc mining
20419909. Korenkiem | Wheat germ
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
50390104. Structurele assemblage, geprefabriceerd: niet-hout | Structural assemblies, prefabricated: non-wood

Werken bij Putz-Star Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Putz-Star Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Putz-Star Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Putz-Star Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van Putz-Star Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Putz-Star Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Putz-Star Benelux NV. Laat een reactie achter voor Putz-Star Benelux NV. Putz-Star Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Putz-Star Benelux NV. Leave a respond for Putz-Star Benelux NV. Putz-Star Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Putz-Star Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Putz-Star Benelux NV
Location of Putz-Star Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Putz-Star Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Putz-Star Benelux NV Putz-Star Benelux NV: Satec | Alpha BVBA | Antigoon Verhuizingen | DELSINNE - ROBERT & CIE | Lurquin H. en Zoon B.V.B.A.

Other related companies as Putz-Star Benelux NV: Satec | Alpha BVBA | Antigoon Verhuizingen | DELSINNE - ROBERT & CIE | Lurquin H. en Zoon B.V.B.A.

Putz-Star Benelux NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Putz-Star Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03197814941. Het bedrijf Putz-Star Benelux NV bevindt zich op het adres: Dwarsstraat 9,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Putz-Star Benelux NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Putz-Star Benelux NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Putz-Star Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Putz-Star Benelux NV, openstaande posities, locatie van Putz-Star Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Putz-Star Benelux NV is a company, that was registered 1989 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Putz-Star Benelux NV, company assigned to the tax number BE03197814941. The company Putz-Star Benelux NV is located at the address: Dwarsstraat 9,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Putz-Star Benelux NV were not found.
The main activity of Putz-Star Benelux NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Putz-Star Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Putz-Star Benelux NV, open positions, location of Putz-Star Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Putz-Star Benelux NV, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Putz-Star Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Putz-Star Benelux NV, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Putz-Star Benelux NV, employees, financial statistics.