INTERIOR STUC

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • INTERIOR STUC
Private companiesTobacco Products • INTERIOR STUC

Contactgegevens INTERIOR STUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIOR STUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIOR STUC

Regio (region): Nieuwerkerken, België

Adres (address): Oude Processieweg 41,3850, België

Telefoon (phone): 011 69 27 26; 011 69 27 19 011 69 27 26; 011 69 27 19

Fax (fax): 011 69 27 26 011 69 27 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIOR STUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIOR STUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIOR STUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIOR STUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIOR STUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIOR STUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIOR STUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIOR STUC
Products information INTERIOR STUC

BTW identificatienummer (tax): BE08815673828
Ondernemingsnummer: 5028411865
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in INTERIOR STUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIOR STUC
(Get full report from official database of BE for INTERIOR STUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIOR STUC
Addition kinds of activities for INTERIOR STUC

285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij INTERIOR STUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIOR STUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIOR STUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIOR STUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van INTERIOR STUC in sociale netwerken
Look for responds of INTERIOR STUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIOR STUC. Laat een reactie achter voor INTERIOR STUC. INTERIOR STUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIOR STUC. Leave a respond for INTERIOR STUC. INTERIOR STUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIOR STUC op de google maps. Adres en contacten INTERIOR STUC
Location of INTERIOR STUC on the google maps. Address and contacts of INTERIOR STUC

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIOR STUC INTERIOR STUC: Carlens NV | Helsen NV | DENIS MICHELE | Blanchisserie Pado | Tevema N.V.

Other related companies as INTERIOR STUC: Carlens NV | Helsen NV | DENIS MICHELE | Blanchisserie Pado | Tevema N.V.

INTERIOR STUC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIOR STUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815673828. Het bedrijf INTERIOR STUC bevindt zich op het adres: Oude Processieweg 41,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in INTERIOR STUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIOR STUC is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIOR STUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIOR STUC, openstaande posities, locatie van INTERIOR STUC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIOR STUC is a company, that was registered 2005 in Nieuwerkerken region, Belgium. Full name of company is INTERIOR STUC, company assigned to the tax number BE08815673828. The company INTERIOR STUC is located at the address: Oude Processieweg 41,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in INTERIOR STUC were not found.
The main activity of INTERIOR STUC is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIOR STUC is not available. You also can look at reviews of INTERIOR STUC, open positions, location of INTERIOR STUC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIOR STUC, Nieuwerkerken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIOR STUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIOR STUC, Nieuwerkerken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIOR STUC, employees, financial statistics.