CHRISTIAENS CARLOS NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CHRISTIAENS CARLOS NV
Private companiesPaper and Allied Products • CHRISTIAENS CARLOS NV

Contactgegevens CHRISTIAENS CARLOS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAENS CARLOS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAENS CARLOS NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Waterstraat 77,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 75 96 056 60 75 96

Fax (fax): 056 61 29 02 056 61 29 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAENS CARLOS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAENS CARLOS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAENS CARLOS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAENS CARLOS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAENS CARLOS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAENS CARLOS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAENS CARLOS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAENS CARLOS NV
Products information CHRISTIAENS CARLOS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01489715576
Ondernemingsnummer: 3458190917
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CHRISTIAENS CARLOS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAENS CARLOS NV
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAENS CARLOS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAENS CARLOS NV
Addition kinds of activities for CHRISTIAENS CARLOS NV

275904. Publicatiedruk | Publication printing
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij CHRISTIAENS CARLOS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAENS CARLOS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAENS CARLOS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAENS CARLOS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAENS CARLOS NV in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAENS CARLOS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAENS CARLOS NV. Laat een reactie achter voor CHRISTIAENS CARLOS NV. CHRISTIAENS CARLOS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAENS CARLOS NV. Leave a respond for CHRISTIAENS CARLOS NV. CHRISTIAENS CARLOS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAENS CARLOS NV op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAENS CARLOS NV
Location of CHRISTIAENS CARLOS NV on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAENS CARLOS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAENS CARLOS NV CHRISTIAENS CARLOS NV: DESMET MOTO | SCALCO SA | PZ St-Camillus (Boekhouding) VZW | Das Hitradio | Pepinieres Poncin

Other related companies as CHRISTIAENS CARLOS NV: DESMET MOTO | SCALCO SA | PZ St-Camillus (Boekhouding) VZW | Das Hitradio | Pepinieres Poncin

CHRISTIAENS CARLOS NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAENS CARLOS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489715576. Het bedrijf CHRISTIAENS CARLOS NV bevindt zich op het adres: Waterstraat 77,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHRISTIAENS CARLOS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAENS CARLOS NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAENS CARLOS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAENS CARLOS NV, openstaande posities, locatie van CHRISTIAENS CARLOS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRISTIAENS CARLOS NV is a company, that was registered 1990 in Waregem region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAENS CARLOS NV, company assigned to the tax number BE01489715576. The company CHRISTIAENS CARLOS NV is located at the address: Waterstraat 77,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHRISTIAENS CARLOS NV were not found.
The main activity of CHRISTIAENS CARLOS NV is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAENS CARLOS NV is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAENS CARLOS NV, open positions, location of CHRISTIAENS CARLOS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAENS CARLOS NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAENS CARLOS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAENS CARLOS NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAENS CARLOS NV, employees, financial statistics.