Reynders Yvan BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Reynders Yvan BVBA
Private companiesReal Estate • Reynders Yvan BVBA

Contactgegevens Reynders Yvan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reynders Yvan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reynders Yvan BVBA

Regio (region): Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), België

Adres (address): Maasstraat 57,3272, België

Telefoon (phone): 013 77 55 61; 0475 44 18 20 013 77 55 61; 0475 44 18 20

Fax (fax): 013 77 88 37 013 77 88 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reynders Yvan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reynders Yvan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reynders Yvan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reynders Yvan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reynders Yvan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reynders Yvan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reynders Yvan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reynders Yvan BVBA
Products information Reynders Yvan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07963958740
Ondernemingsnummer: 6825500488
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Reynders Yvan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reynders Yvan BVBA
(Get full report from official database of BE for Reynders Yvan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reynders Yvan BVBA
Addition kinds of activities for Reynders Yvan BVBA

353702. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
31610104. Reistassen | Traveling bags
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental

Werken bij Reynders Yvan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reynders Yvan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reynders Yvan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reynders Yvan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van Reynders Yvan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Reynders Yvan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reynders Yvan BVBA. Laat een reactie achter voor Reynders Yvan BVBA. Reynders Yvan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reynders Yvan BVBA. Leave a respond for Reynders Yvan BVBA. Reynders Yvan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reynders Yvan BVBA op de google maps. Adres en contacten Reynders Yvan BVBA
Location of Reynders Yvan BVBA on the google maps. Address and contacts of Reynders Yvan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Reynders Yvan BVBA Reynders Yvan BVBA: Dierckx T BVBA | Benelek | Deconomi | Frederic Karikese | KEULEERS, PHILIP

Other related companies as Reynders Yvan BVBA: Dierckx T BVBA | Benelek | Deconomi | Frederic Karikese | KEULEERS, PHILIP

Reynders Yvan BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Reynders Yvan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07963958740. Het bedrijf Reynders Yvan BVBA bevindt zich op het adres: Maasstraat 57,3272. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Reynders Yvan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reynders Yvan BVBA is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reynders Yvan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reynders Yvan BVBA, openstaande posities, locatie van Reynders Yvan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reynders Yvan BVBA is a company, that was registered 1985 in Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek) region, Belgium. Full name of company is Reynders Yvan BVBA, company assigned to the tax number BE07963958740. The company Reynders Yvan BVBA is located at the address: Maasstraat 57,3272. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Reynders Yvan BVBA were not found.
The main activity of Reynders Yvan BVBA is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Reynders Yvan BVBA is not available. You also can look at reviews of Reynders Yvan BVBA, open positions, location of Reynders Yvan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reynders Yvan BVBA, Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reynders Yvan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reynders Yvan BVBA, Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reynders Yvan BVBA, employees, financial statistics.