Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

Contactgegevens Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Satenrozen 10,2550, België

Telefoon (phone): 03 458 59 10 03 458 59 10

Fax (fax): 03 458 22 21 03 458 22 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV
Products information Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

BTW identificatienummer (tax): BE04061614990
Ondernemingsnummer: 8688781738
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV
(Get full report from official database of BE for Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV
Addition kinds of activities for Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
36790101. Attenuators | Attenuators
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Laat een reactie achter voor Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Leave a respond for Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV. Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV op de google maps. Adres en contacten Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV
Location of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV on the google maps. Address and contacts of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: E.G. Construction SA | Henrotte Laurent Olivier | Avis | Meubelatelier Johan Beerten | De Beugher,Erik

Other related companies as Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV: E.G. Construction SA | Henrotte Laurent Olivier | Avis | Meubelatelier Johan Beerten | De Beugher,Erik

Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061614990. Het bedrijf Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV bevindt zich op het adres: Satenrozen 10,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, openstaande posities, locatie van Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is a company, that was registered 1990 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, company assigned to the tax number BE04061614990. The company Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is located at the address: Satenrozen 10,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV were not found.
The main activity of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV is not available. You also can look at reviews of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, open positions, location of Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV, employees, financial statistics.