A. JOOKEN EN Zonen

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • A. JOOKEN EN Zonen
Private companiesAgricultural Services • A. JOOKEN EN Zonen

Contactgegevens A. JOOKEN EN Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. JOOKEN EN Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. JOOKEN EN Zonen

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Schimpenstraat 167,3511, België

Telefoon (phone): 011 25 05 18 011 25 05 18

Fax (fax): 011 25 43 73 011 25 43 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. JOOKEN EN Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. JOOKEN EN Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. JOOKEN EN Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. JOOKEN EN Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. JOOKEN EN Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. JOOKEN EN Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. JOOKEN EN Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. JOOKEN EN Zonen
Products information A. JOOKEN EN Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE08443237304
Ondernemingsnummer: 7631072998
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A. JOOKEN EN Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. JOOKEN EN Zonen
(Get full report from official database of BE for A. JOOKEN EN Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. JOOKEN EN Zonen
Addition kinds of activities for A. JOOKEN EN Zonen

8651. Politieke organisaties | Political organizations
228199. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
51120401. Computerpapier | Computer paper
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij A. JOOKEN EN Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. JOOKEN EN Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. JOOKEN EN Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. JOOKEN EN Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van A. JOOKEN EN Zonen in sociale netwerken
Look for responds of A. JOOKEN EN Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. JOOKEN EN Zonen. Laat een reactie achter voor A. JOOKEN EN Zonen. A. JOOKEN EN Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. JOOKEN EN Zonen. Leave a respond for A. JOOKEN EN Zonen. A. JOOKEN EN Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. JOOKEN EN Zonen op de google maps. Adres en contacten A. JOOKEN EN Zonen
Location of A. JOOKEN EN Zonen on the google maps. Address and contacts of A. JOOKEN EN Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come A. JOOKEN EN Zonen A. JOOKEN EN Zonen: Prozon Invest NV | WHITE LIGHT NV | A.C. Cuisines SPRL | PSYCHIATRISCH CENTRUM ST-JAN DE DEO VZW | Group Gudrun nv

Other related companies as A. JOOKEN EN Zonen: Prozon Invest NV | WHITE LIGHT NV | A.C. Cuisines SPRL | PSYCHIATRISCH CENTRUM ST-JAN DE DEO VZW | Group Gudrun nv

A. JOOKEN EN Zonen is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is A. JOOKEN EN Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08443237304. Het bedrijf A. JOOKEN EN Zonen bevindt zich op het adres: Schimpenstraat 167,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A. JOOKEN EN Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. JOOKEN EN Zonen is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. JOOKEN EN Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. JOOKEN EN Zonen, openstaande posities, locatie van A. JOOKEN EN Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. JOOKEN EN Zonen is a company, that was registered 1994 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is A. JOOKEN EN Zonen, company assigned to the tax number BE08443237304. The company A. JOOKEN EN Zonen is located at the address: Schimpenstraat 167,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A. JOOKEN EN Zonen were not found.
The main activity of A. JOOKEN EN Zonen is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. JOOKEN EN Zonen is not available. You also can look at reviews of A. JOOKEN EN Zonen, open positions, location of A. JOOKEN EN Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. JOOKEN EN Zonen, Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. JOOKEN EN Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. JOOKEN EN Zonen, Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. JOOKEN EN Zonen, employees, financial statistics.