VANSCAM CONSTRUCT

Contactgegevens VANSCAM CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANSCAM CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANSCAM CONSTRUCT

Regio (region): Sombreffe (Ligny), België

Adres (address): Avenue du Seize Juin 1815 1,5140, België

Telefoon (phone): 071 88 67 40; 0497 41 82 06; 071 88 81 43 071 88 67 40; 0497 41 82 06; 071 88 81 43

Fax (fax): 071 88 67 41 071 88 67 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANSCAM CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANSCAM CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANSCAM CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANSCAM CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANSCAM CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANSCAM CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANSCAM CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANSCAM CONSTRUCT
Products information VANSCAM CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANSCAM CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANSCAM CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for VANSCAM CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANSCAM CONSTRUCT
Addition kinds of activities for VANSCAM CONSTRUCT

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
922400. Brandbescherming | Fire protection
25110702. Grasmeubelen: hout | Lawn furniture: wood
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing

Werken bij VANSCAM CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANSCAM CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANSCAM CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANSCAM CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van VANSCAM CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of VANSCAM CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANSCAM CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor VANSCAM CONSTRUCT. VANSCAM CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANSCAM CONSTRUCT. Leave a respond for VANSCAM CONSTRUCT. VANSCAM CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANSCAM CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten VANSCAM CONSTRUCT
Location of VANSCAM CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of VANSCAM CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANSCAM CONSTRUCT VANSCAM CONSTRUCT: Arbor SA | Goffin SA | Compufun BVBA | Slabbinck | AOB Software

Other related companies as VANSCAM CONSTRUCT: Arbor SA | Goffin SA | Compufun BVBA | Slabbinck | AOB Software

VANSCAM CONSTRUCT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sombreffe (Ligny), België. De volledige naam van het bedrijf is VANSCAM CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf VANSCAM CONSTRUCT bevindt zich op het adres: Avenue du Seize Juin 1815 1,5140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANSCAM CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANSCAM CONSTRUCT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANSCAM CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANSCAM CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van VANSCAM CONSTRUCT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANSCAM CONSTRUCT is a company, that was registered 2005 in Sombreffe (Ligny) region, Belgium. Full name of company is VANSCAM CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE03503784179. The company VANSCAM CONSTRUCT is located at the address: Avenue du Seize Juin 1815 1,5140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANSCAM CONSTRUCT were not found.
The main activity of VANSCAM CONSTRUCT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANSCAM CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of VANSCAM CONSTRUCT, open positions, location of VANSCAM CONSTRUCT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANSCAM CONSTRUCT, Sombreffe (Ligny): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANSCAM CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANSCAM CONSTRUCT, Sombreffe (Ligny): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANSCAM CONSTRUCT, employees, financial statistics.