Reno-Gyp SA

Contactgegevens Reno-Gyp SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reno-Gyp SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reno-Gyp SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Memlingstraat 15-19,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 45 12 02 520 45 12

Fax (fax): 02 522 64 84 02 522 64 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reno-Gyp SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reno-Gyp SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reno-Gyp SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reno-Gyp SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reno-Gyp SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reno-Gyp SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reno-Gyp SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reno-Gyp SA
Products information Reno-Gyp SA

BTW identificatienummer (tax): BE08344085693
Ondernemingsnummer: 8655822753
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Reno-Gyp SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reno-Gyp SA
(Get full report from official database of BE for Reno-Gyp SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reno-Gyp SA
Addition kinds of activities for Reno-Gyp SA

5921. Drankwinkels | Liquor stores
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate

Werken bij Reno-Gyp SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reno-Gyp SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reno-Gyp SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reno-Gyp SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Reno-Gyp SA in sociale netwerken
Look for responds of Reno-Gyp SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reno-Gyp SA. Laat een reactie achter voor Reno-Gyp SA. Reno-Gyp SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reno-Gyp SA. Leave a respond for Reno-Gyp SA. Reno-Gyp SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reno-Gyp SA op de google maps. Adres en contacten Reno-Gyp SA
Location of Reno-Gyp SA on the google maps. Address and contacts of Reno-Gyp SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Reno-Gyp SA Reno-Gyp SA: Begeleidingscentra St-Elisabeth VZW | Cool It BVBA | Quadverhuur-neerpelt.be | HOTEL ASTORIA | Mignolet G (Bureau)

Other related companies as Reno-Gyp SA: Begeleidingscentra St-Elisabeth VZW | Cool It BVBA | Quadverhuur-neerpelt.be | HOTEL ASTORIA | Mignolet G (Bureau)

Reno-Gyp SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Reno-Gyp SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08344085693. Het bedrijf Reno-Gyp SA bevindt zich op het adres: Memlingstraat 15-19,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Reno-Gyp SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reno-Gyp SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reno-Gyp SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reno-Gyp SA, openstaande posities, locatie van Reno-Gyp SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reno-Gyp SA is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Reno-Gyp SA, company assigned to the tax number BE08344085693. The company Reno-Gyp SA is located at the address: Memlingstraat 15-19,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Reno-Gyp SA were not found.
The main activity of Reno-Gyp SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Reno-Gyp SA is not available. You also can look at reviews of Reno-Gyp SA, open positions, location of Reno-Gyp SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reno-Gyp SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reno-Gyp SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reno-Gyp SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reno-Gyp SA, employees, financial statistics.