Quartier NV

Contactgegevens Quartier NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quartier NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quartier NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Vlaanderenkaai 22,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 52 77 056 21 52 77

Fax (fax): 056 22 43 62 056 22 43 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quartier NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quartier NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quartier NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quartier NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quartier NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quartier NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quartier NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quartier NV
Products information Quartier NV

BTW identificatienummer (tax): BE03183258056
Ondernemingsnummer: 7021606445
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Quartier NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quartier NV
(Get full report from official database of BE for Quartier NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quartier NV
Addition kinds of activities for Quartier NV

011903. Oliekorrels | Oil grains
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
63610000. Titel verzekering | Title insurance

Werken bij Quartier NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quartier NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quartier NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quartier NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

Zoek naar antwoorden van Quartier NV in sociale netwerken
Look for responds of Quartier NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quartier NV. Laat een reactie achter voor Quartier NV. Quartier NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quartier NV. Leave a respond for Quartier NV. Quartier NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quartier NV op de google maps. Adres en contacten Quartier NV
Location of Quartier NV on the google maps. Address and contacts of Quartier NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Quartier NV Quartier NV: VANDEMOORTELE FOODSERVICE | Haromed | Delaere Giles | Taerwe Transport NV | Benny Callewaert

Other related companies as Quartier NV: VANDEMOORTELE FOODSERVICE | Haromed | Delaere Giles | Taerwe Transport NV | Benny Callewaert

Quartier NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Quartier NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03183258056. Het bedrijf Quartier NV bevindt zich op het adres: Vlaanderenkaai 22,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Quartier NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quartier NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quartier NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quartier NV, openstaande posities, locatie van Quartier NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quartier NV is a company, that was registered 2012 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Quartier NV, company assigned to the tax number BE03183258056. The company Quartier NV is located at the address: Vlaanderenkaai 22,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Quartier NV were not found.
The main activity of Quartier NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Quartier NV is not available. You also can look at reviews of Quartier NV, open positions, location of Quartier NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quartier NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quartier NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quartier NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quartier NV, employees, financial statistics.