Naniot M Ets SA

Contactgegevens Naniot M Ets SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naniot M Ets SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naniot M Ets SA

Regio (region): Namur (Vedrin - Daussoulx), België

Adres (address): Rue Frères Biéva 29,5020, België

Telefoon (phone): 081 21 33 11; 081 21 61 60 081 21 33 11; 081 21 61 60

Fax (fax): 081 21 33 11 081 21 33 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naniot M Ets SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naniot M Ets SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naniot M Ets SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naniot M Ets SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naniot M Ets SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naniot M Ets SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naniot M Ets SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naniot M Ets SA
Products information Naniot M Ets SA

BTW identificatienummer (tax): BE09135925292
Ondernemingsnummer: 7701934814
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Naniot M Ets SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naniot M Ets SA
(Get full report from official database of BE for Naniot M Ets SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naniot M Ets SA
Addition kinds of activities for Naniot M Ets SA

353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij Naniot M Ets SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naniot M Ets SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naniot M Ets SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naniot M Ets SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van Naniot M Ets SA in sociale netwerken
Look for responds of Naniot M Ets SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naniot M Ets SA. Laat een reactie achter voor Naniot M Ets SA. Naniot M Ets SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naniot M Ets SA. Leave a respond for Naniot M Ets SA. Naniot M Ets SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naniot M Ets SA op de google maps. Adres en contacten Naniot M Ets SA
Location of Naniot M Ets SA on the google maps. Address and contacts of Naniot M Ets SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Naniot M Ets SA Naniot M Ets SA: GEZWOREN WEGERS METERS VZW | Delhaye R | Immobilière Legrand SA | Brandstoffen Transcarbo | Echevinat du Tourisme de Herve

Other related companies as Naniot M Ets SA: GEZWOREN WEGERS METERS VZW | Delhaye R | Immobilière Legrand SA | Brandstoffen Transcarbo | Echevinat du Tourisme de Herve

Naniot M Ets SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Namur (Vedrin - Daussoulx), België. De volledige naam van het bedrijf is Naniot M Ets SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135925292. Het bedrijf Naniot M Ets SA bevindt zich op het adres: Rue Frères Biéva 29,5020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Naniot M Ets SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Naniot M Ets SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naniot M Ets SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naniot M Ets SA, openstaande posities, locatie van Naniot M Ets SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Naniot M Ets SA is a company, that was registered 1998 in Namur (Vedrin - Daussoulx) region, Belgium. Full name of company is Naniot M Ets SA, company assigned to the tax number BE09135925292. The company Naniot M Ets SA is located at the address: Rue Frères Biéva 29,5020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Naniot M Ets SA were not found.
The main activity of Naniot M Ets SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Naniot M Ets SA is not available. You also can look at reviews of Naniot M Ets SA, open positions, location of Naniot M Ets SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naniot M Ets SA, Namur (Vedrin - Daussoulx): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naniot M Ets SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naniot M Ets SA, Namur (Vedrin - Daussoulx): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naniot M Ets SA, employees, financial statistics.