Houtinterieur Hellemans

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Houtinterieur Hellemans
Private companiesHealth Services • Houtinterieur Hellemans

Contactgegevens Houtinterieur Hellemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtinterieur Hellemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtinterieur Hellemans

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 197,2640, België

Telefoon (phone): 03 455 32 68 03 455 32 68

Fax (fax): 03 455 54 40 03 455 54 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtinterieur Hellemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtinterieur Hellemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtinterieur Hellemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtinterieur Hellemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtinterieur Hellemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtinterieur Hellemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtinterieur Hellemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtinterieur Hellemans
Products information Houtinterieur Hellemans

BTW identificatienummer (tax): BE09301269531
Ondernemingsnummer: 8511077880
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Houtinterieur Hellemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtinterieur Hellemans
(Get full report from official database of BE for Houtinterieur Hellemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtinterieur Hellemans
Addition kinds of activities for Houtinterieur Hellemans

238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
15420302. Service station constructie | Service station construction
20969904. Rijstchips | Rice chips
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution

Werken bij Houtinterieur Hellemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtinterieur Hellemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtinterieur Hellemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtinterieur Hellemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Houtinterieur Hellemans in sociale netwerken
Look for responds of Houtinterieur Hellemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtinterieur Hellemans. Laat een reactie achter voor Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtinterieur Hellemans. Leave a respond for Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtinterieur Hellemans op de google maps. Adres en contacten Houtinterieur Hellemans
Location of Houtinterieur Hellemans on the google maps. Address and contacts of Houtinterieur Hellemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtinterieur Hellemans Houtinterieur Hellemans: Applicatherm SA | OPTIEK PORTEMAN NV | Centea | Everaert-Cooreman N.V. | Jacobs, Peter

Other related companies as Houtinterieur Hellemans: Applicatherm SA | OPTIEK PORTEMAN NV | Centea | Everaert-Cooreman N.V. | Jacobs, Peter

Houtinterieur Hellemans is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtinterieur Hellemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09301269531. Het bedrijf Houtinterieur Hellemans bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 197,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Houtinterieur Hellemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houtinterieur Hellemans is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtinterieur Hellemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtinterieur Hellemans, openstaande posities, locatie van Houtinterieur Hellemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houtinterieur Hellemans is a company, that was registered 2003 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Houtinterieur Hellemans, company assigned to the tax number BE09301269531. The company Houtinterieur Hellemans is located at the address: Liersesteenweg 197,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Houtinterieur Hellemans were not found.
The main activity of Houtinterieur Hellemans is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtinterieur Hellemans is not available. You also can look at reviews of Houtinterieur Hellemans, open positions, location of Houtinterieur Hellemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtinterieur Hellemans, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtinterieur Hellemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtinterieur Hellemans, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtinterieur Hellemans, employees, financial statistics.