De Waele J-P

Contactgegevens De Waele J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Waele J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Waele J-P

Regio (region): Zulte (Machelen), België

Adres (address): Kruishoutemstraat 30,9870, België

Telefoon (phone): 09 386 75 15 09 386 75 15

Fax (fax): 09 380 14 29 09 380 14 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Waele J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Waele J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Waele J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Waele J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Waele J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Waele J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Waele J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Waele J-P
Products information De Waele J-P

BTW identificatienummer (tax): BE08325134277
Ondernemingsnummer: 9624542236
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Waele J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Waele J-P
(Get full report from official database of BE for De Waele J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Waele J-P
Addition kinds of activities for De Waele J-P

823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores

Werken bij De Waele J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Waele J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Waele J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Waele J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van De Waele J-P in sociale netwerken
Look for responds of De Waele J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Waele J-P. Laat een reactie achter voor De Waele J-P. De Waele J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Waele J-P. Leave a respond for De Waele J-P. De Waele J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Waele J-P op de google maps. Adres en contacten De Waele J-P
Location of De Waele J-P on the google maps. Address and contacts of De Waele J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come De Waele J-P De Waele J-P: Verbruggen Emile | Dauwe Thierry Photographe SPRL | STORDY COMBUSTION ENGINEERING | J. Blokland N.V. | Robberechts International B.V.B.A.

Other related companies as De Waele J-P: Verbruggen Emile | Dauwe Thierry Photographe SPRL | STORDY COMBUSTION ENGINEERING | J. Blokland N.V. | Robberechts International B.V.B.A.

De Waele J-P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zulte (Machelen), België. De volledige naam van het bedrijf is De Waele J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08325134277. Het bedrijf De Waele J-P bevindt zich op het adres: Kruishoutemstraat 30,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Waele J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Waele J-P is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Waele J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Waele J-P, openstaande posities, locatie van De Waele J-P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Waele J-P is a company, that was registered 2014 in Zulte (Machelen) region, Belgium. Full name of company is De Waele J-P, company assigned to the tax number BE08325134277. The company De Waele J-P is located at the address: Kruishoutemstraat 30,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Waele J-P were not found.
The main activity of De Waele J-P is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Waele J-P is not available. You also can look at reviews of De Waele J-P, open positions, location of De Waele J-P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Waele J-P, Zulte (Machelen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Waele J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Waele J-P, Zulte (Machelen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Waele J-P, employees, financial statistics.