BARRISOL-QUALIVIE

Contactgegevens BARRISOL-QUALIVIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARRISOL-QUALIVIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARRISOL-QUALIVIE

Regio (region): Soignies, België

Adres (address): Chaussée de Mons 307,7060, België

Telefoon (phone): 067 34 71 71; 067 34 71 75 067 34 71 71; 067 34 71 75

Fax (fax): 067 34 71 75 067 34 71 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARRISOL-QUALIVIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARRISOL-QUALIVIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARRISOL-QUALIVIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARRISOL-QUALIVIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARRISOL-QUALIVIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARRISOL-QUALIVIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARRISOL-QUALIVIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARRISOL-QUALIVIE
Products information BARRISOL-QUALIVIE

BTW identificatienummer (tax): BE02614715576
Ondernemingsnummer: 9083190917
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BARRISOL-QUALIVIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARRISOL-QUALIVIE
(Get full report from official database of BE for BARRISOL-QUALIVIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARRISOL-QUALIVIE
Addition kinds of activities for BARRISOL-QUALIVIE

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
358299. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
32959904. Slag, verpletterd of gemalen | Slag, crushed or ground
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies

Werken bij BARRISOL-QUALIVIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARRISOL-QUALIVIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARRISOL-QUALIVIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARRISOL-QUALIVIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van BARRISOL-QUALIVIE in sociale netwerken
Look for responds of BARRISOL-QUALIVIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARRISOL-QUALIVIE. Laat een reactie achter voor BARRISOL-QUALIVIE. BARRISOL-QUALIVIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARRISOL-QUALIVIE. Leave a respond for BARRISOL-QUALIVIE. BARRISOL-QUALIVIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARRISOL-QUALIVIE op de google maps. Adres en contacten BARRISOL-QUALIVIE
Location of BARRISOL-QUALIVIE on the google maps. Address and contacts of BARRISOL-QUALIVIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BARRISOL-QUALIVIE BARRISOL-QUALIVIE: Sleurs Plafonneerwerken BVBA | Colora Kontich | DEBERLANGER NV | Stumabo International N.V. | Exponent cvba

Other related companies as BARRISOL-QUALIVIE: Sleurs Plafonneerwerken BVBA | Colora Kontich | DEBERLANGER NV | Stumabo International N.V. | Exponent cvba

BARRISOL-QUALIVIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Soignies, België. De volledige naam van het bedrijf is BARRISOL-QUALIVIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614715576. Het bedrijf BARRISOL-QUALIVIE bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 307,7060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BARRISOL-QUALIVIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARRISOL-QUALIVIE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARRISOL-QUALIVIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARRISOL-QUALIVIE, openstaande posities, locatie van BARRISOL-QUALIVIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BARRISOL-QUALIVIE is a company, that was registered 2012 in Soignies region, Belgium. Full name of company is BARRISOL-QUALIVIE, company assigned to the tax number BE02614715576. The company BARRISOL-QUALIVIE is located at the address: Chaussée de Mons 307,7060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BARRISOL-QUALIVIE were not found.
The main activity of BARRISOL-QUALIVIE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BARRISOL-QUALIVIE is not available. You also can look at reviews of BARRISOL-QUALIVIE, open positions, location of BARRISOL-QUALIVIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARRISOL-QUALIVIE, Soignies: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARRISOL-QUALIVIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARRISOL-QUALIVIE, Soignies: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARRISOL-QUALIVIE, employees, financial statistics.