R & C Trading BVBA

Contactgegevens R & C Trading BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R & C Trading BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R & C Trading BVBA

Regio (region): Wevelgem (Gullegem), België

Adres (address): Driemasten 85,8560, België

Telefoon (phone): 056 41 99 94 056 41 99 94

Fax (fax): 056 40 14 77 056 40 14 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R & C Trading BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R & C Trading BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R & C Trading BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R & C Trading BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R & C Trading BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R & C Trading BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R & C Trading BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R & C Trading BVBA
Products information R & C Trading BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04434051513
Ondernemingsnummer: 6086120605
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in R & C Trading BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R & C Trading BVBA
(Get full report from official database of BE for R & C Trading BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R & C Trading BVBA
Addition kinds of activities for R & C Trading BVBA

23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
27529901. Kleur lithografie | Color lithography
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems

Werken bij R & C Trading BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R & C Trading BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R & C Trading BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R & C Trading BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van R & C Trading BVBA in sociale netwerken
Look for responds of R & C Trading BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R & C Trading BVBA. Laat een reactie achter voor R & C Trading BVBA. R & C Trading BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R & C Trading BVBA. Leave a respond for R & C Trading BVBA. R & C Trading BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R & C Trading BVBA op de google maps. Adres en contacten R & C Trading BVBA
Location of R & C Trading BVBA on the google maps. Address and contacts of R & C Trading BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come R & C Trading BVBA R & C Trading BVBA: CROSS CHANNEL GROUPAGE SERVICE NV | Haest R | Veilige Have VZW | Kerkstoel Beton NV | Vanaelst B.V.B.A.

Other related companies as R & C Trading BVBA: CROSS CHANNEL GROUPAGE SERVICE NV | Haest R | Veilige Have VZW | Kerkstoel Beton NV | Vanaelst B.V.B.A.

R & C Trading BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Gullegem), België. De volledige naam van het bedrijf is R & C Trading BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04434051513. Het bedrijf R & C Trading BVBA bevindt zich op het adres: Driemasten 85,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in R & C Trading BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R & C Trading BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R & C Trading BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R & C Trading BVBA, openstaande posities, locatie van R & C Trading BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R & C Trading BVBA is a company, that was registered 2001 in Wevelgem (Gullegem) region, Belgium. Full name of company is R & C Trading BVBA, company assigned to the tax number BE04434051513. The company R & C Trading BVBA is located at the address: Driemasten 85,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in R & C Trading BVBA were not found.
The main activity of R & C Trading BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R & C Trading BVBA is not available. You also can look at reviews of R & C Trading BVBA, open positions, location of R & C Trading BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R & C Trading BVBA, Wevelgem (Gullegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R & C Trading BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R & C Trading BVBA, Wevelgem (Gullegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R & C Trading BVBA, employees, financial statistics.