Christiaens Techniek NV

Contactgegevens Christiaens Techniek NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiaens Techniek NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiaens Techniek NV

Regio (region): Laarne, België

Adres (address): Veldmeersstraat 4,9270, België

Telefoon (phone): 09 366 25 00 09 366 25 00

Fax (fax): 09 366 57 30 09 366 57 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiaens Techniek NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiaens Techniek NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiaens Techniek NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiaens Techniek NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiaens Techniek NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiaens Techniek NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiaens Techniek NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiaens Techniek NV
Products information Christiaens Techniek NV

BTW identificatienummer (tax): BE04844665527
Ondernemingsnummer: 9097198486
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Christiaens Techniek NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiaens Techniek NV
(Get full report from official database of BE for Christiaens Techniek NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiaens Techniek NV
Addition kinds of activities for Christiaens Techniek NV

23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
36510104. Klokradio's | Clock radios
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
39319905. Octophones | Octophones
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij Christiaens Techniek NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiaens Techniek NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiaens Techniek NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiaens Techniek NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Christiaens Techniek NV in sociale netwerken
Look for responds of Christiaens Techniek NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiaens Techniek NV. Laat een reactie achter voor Christiaens Techniek NV. Christiaens Techniek NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiaens Techniek NV. Leave a respond for Christiaens Techniek NV. Christiaens Techniek NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiaens Techniek NV op de google maps. Adres en contacten Christiaens Techniek NV
Location of Christiaens Techniek NV on the google maps. Address and contacts of Christiaens Techniek NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiaens Techniek NV Christiaens Techniek NV: Vewegro BVBA | ALKORPLAN-ALKORFLEX | Pano Boutique | ACM HANSSENS | TML S.P.R.L.

Other related companies as Christiaens Techniek NV: Vewegro BVBA | ALKORPLAN-ALKORFLEX | Pano Boutique | ACM HANSSENS | TML S.P.R.L.

Christiaens Techniek NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Laarne, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiaens Techniek NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844665527. Het bedrijf Christiaens Techniek NV bevindt zich op het adres: Veldmeersstraat 4,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Christiaens Techniek NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christiaens Techniek NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiaens Techniek NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiaens Techniek NV, openstaande posities, locatie van Christiaens Techniek NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christiaens Techniek NV is a company, that was registered 2018 in Laarne region, Belgium. Full name of company is Christiaens Techniek NV, company assigned to the tax number BE04844665527. The company Christiaens Techniek NV is located at the address: Veldmeersstraat 4,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Christiaens Techniek NV were not found.
The main activity of Christiaens Techniek NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiaens Techniek NV is not available. You also can look at reviews of Christiaens Techniek NV, open positions, location of Christiaens Techniek NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiaens Techniek NV, Laarne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiaens Techniek NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiaens Techniek NV, Laarne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiaens Techniek NV, employees, financial statistics.