Guitar Paradise Piens

Contactgegevens Guitar Paradise Piens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guitar Paradise Piens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guitar Paradise Piens

Regio (region): Deinze, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 30,9800, België

Telefoon (phone): 09 381 82 02; 09 381 82 04 09 381 82 02; 09 381 82 04

Fax (fax): 09 381 82 09 09 381 82 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guitar Paradise Piens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guitar Paradise Piens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guitar Paradise Piens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guitar Paradise Piens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guitar Paradise Piens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guitar Paradise Piens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guitar Paradise Piens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guitar Paradise Piens
Products information Guitar Paradise Piens

BTW identificatienummer (tax): BE04454925537
Ondernemingsnummer: 3975646972
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Guitar Paradise Piens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guitar Paradise Piens
(Get full report from official database of BE for Guitar Paradise Piens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guitar Paradise Piens
Addition kinds of activities for Guitar Paradise Piens

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij Guitar Paradise Piens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guitar Paradise Piens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guitar Paradise Piens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guitar Paradise Piens. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van Guitar Paradise Piens in sociale netwerken
Look for responds of Guitar Paradise Piens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guitar Paradise Piens. Laat een reactie achter voor Guitar Paradise Piens. Guitar Paradise Piens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guitar Paradise Piens. Leave a respond for Guitar Paradise Piens. Guitar Paradise Piens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guitar Paradise Piens op de google maps. Adres en contacten Guitar Paradise Piens
Location of Guitar Paradise Piens on the google maps. Address and contacts of Guitar Paradise Piens

Andere gerelateerde bedrijven als come Guitar Paradise Piens Guitar Paradise Piens: LA VERONA | PROVINCIAAL VEILIGHEIDS-INSTITUUT | ALEXSYS SA | decometa NV | Syryn Willaert

Other related companies as Guitar Paradise Piens: LA VERONA | PROVINCIAAL VEILIGHEIDS-INSTITUUT | ALEXSYS SA | decometa NV | Syryn Willaert

Guitar Paradise Piens is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Deinze, België. De volledige naam van het bedrijf is Guitar Paradise Piens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454925537. Het bedrijf Guitar Paradise Piens bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 30,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Guitar Paradise Piens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guitar Paradise Piens is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guitar Paradise Piens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guitar Paradise Piens, openstaande posities, locatie van Guitar Paradise Piens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guitar Paradise Piens is a company, that was registered 2001 in Deinze region, Belgium. Full name of company is Guitar Paradise Piens, company assigned to the tax number BE04454925537. The company Guitar Paradise Piens is located at the address: Guido Gezellelaan 30,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Guitar Paradise Piens were not found.
The main activity of Guitar Paradise Piens is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Guitar Paradise Piens is not available. You also can look at reviews of Guitar Paradise Piens, open positions, location of Guitar Paradise Piens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guitar Paradise Piens, Deinze: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guitar Paradise Piens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guitar Paradise Piens, Deinze: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guitar Paradise Piens, employees, financial statistics.