BOSENDORFER-VAN DE WINKEL

Contactgegevens BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSENDORFER-VAN DE WINKEL

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Livinus Walravenslaan 2A,1700, België

Telefoon (phone): 02 567 96 42 02 567 96 42

Fax (fax): 02 567 07 52 02 567 07 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSENDORFER-VAN DE WINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSENDORFER-VAN DE WINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSENDORFER-VAN DE WINKEL
Products information BOSENDORFER-VAN DE WINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09663818359
Ondernemingsnummer: 4066009521
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOSENDORFER-VAN DE WINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSENDORFER-VAN DE WINKEL
(Get full report from official database of BE for BOSENDORFER-VAN DE WINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSENDORFER-VAN DE WINKEL
Addition kinds of activities for BOSENDORFER-VAN DE WINKEL

249903. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
20840100. wijnen | Wines
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)

Werken bij BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

Zoek naar antwoorden van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL in sociale netwerken
Look for responds of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Laat een reactie achter voor BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. BOSENDORFER-VAN DE WINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. Leave a respond for BOSENDORFER-VAN DE WINKEL. BOSENDORFER-VAN DE WINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSENDORFER-VAN DE WINKEL op de google maps. Adres en contacten BOSENDORFER-VAN DE WINKEL
Location of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL on the google maps. Address and contacts of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSENDORFER-VAN DE WINKEL BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: Flamant | A B & CONSULTANTS BVBA | Acrotech BVBA | Saunaco N.V. | Allard bvba

Other related companies as BOSENDORFER-VAN DE WINKEL: Flamant | A B & CONSULTANTS BVBA | Acrotech BVBA | Saunaco N.V. | Allard bvba

BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09663818359. Het bedrijf BOSENDORFER-VAN DE WINKEL bevindt zich op het adres: Livinus Walravenslaan 2A,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOSENDORFER-VAN DE WINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, openstaande posities, locatie van BOSENDORFER-VAN DE WINKEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is a company, that was registered 1997 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, company assigned to the tax number BE09663818359. The company BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is located at the address: Livinus Walravenslaan 2A,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOSENDORFER-VAN DE WINKEL were not found.
The main activity of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL is not available. You also can look at reviews of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, open positions, location of BOSENDORFER-VAN DE WINKEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSENDORFER-VAN DE WINKEL, employees, financial statistics.