Metalpress Industrie SA

Contactgegevens Metalpress Industrie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metalpress Industrie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metalpress Industrie SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Lusambostraat 34A,1190, België

Telefoon (phone): 02 332 03 80 02 332 03 80

Fax (fax): 02 376 49 35 02 376 49 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metalpress Industrie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metalpress Industrie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metalpress Industrie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metalpress Industrie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metalpress Industrie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metalpress Industrie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metalpress Industrie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metalpress Industrie SA
Products information Metalpress Industrie SA

BTW identificatienummer (tax): BE01539428710
Ondernemingsnummer: 2221405029
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Metalpress Industrie SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metalpress Industrie SA
(Get full report from official database of BE for Metalpress Industrie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metalpress Industrie SA
Addition kinds of activities for Metalpress Industrie SA

2892. explosieven | Explosives
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
22310101. Overcoatings: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Overcoatings: wool, mohair, or similar fibers
22990700. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military

Werken bij Metalpress Industrie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metalpress Industrie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metalpress Industrie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metalpress Industrie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van Metalpress Industrie SA in sociale netwerken
Look for responds of Metalpress Industrie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metalpress Industrie SA. Laat een reactie achter voor Metalpress Industrie SA. Metalpress Industrie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metalpress Industrie SA. Leave a respond for Metalpress Industrie SA. Metalpress Industrie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metalpress Industrie SA op de google maps. Adres en contacten Metalpress Industrie SA
Location of Metalpress Industrie SA on the google maps. Address and contacts of Metalpress Industrie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metalpress Industrie SA Metalpress Industrie SA: Printshop | Gregoire NV | Dennenhof NV | Ghetobloc S.P.R.L. | LEDI SPRL

Other related companies as Metalpress Industrie SA: Printshop | Gregoire NV | Dennenhof NV | Ghetobloc S.P.R.L. | LEDI SPRL

Metalpress Industrie SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Metalpress Industrie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539428710. Het bedrijf Metalpress Industrie SA bevindt zich op het adres: Lusambostraat 34A,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Metalpress Industrie SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Metalpress Industrie SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metalpress Industrie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metalpress Industrie SA, openstaande posities, locatie van Metalpress Industrie SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metalpress Industrie SA is a company, that was registered 2012 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Metalpress Industrie SA, company assigned to the tax number BE01539428710. The company Metalpress Industrie SA is located at the address: Lusambostraat 34A,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Metalpress Industrie SA were not found.
The main activity of Metalpress Industrie SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Metalpress Industrie SA is not available. You also can look at reviews of Metalpress Industrie SA, open positions, location of Metalpress Industrie SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metalpress Industrie SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metalpress Industrie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metalpress Industrie SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metalpress Industrie SA, employees, financial statistics.