THE PROFILE GROUP SA

Contactgegevens THE PROFILE GROUP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE PROFILE GROUP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE PROFILE GROUP SA

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Schmidtlaan 54,1040, België

Telefoon (phone): 02 732 01 75 02 732 01 75

Fax (fax): 02 732 52 47 02 732 52 47

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE PROFILE GROUP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE PROFILE GROUP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE PROFILE GROUP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE PROFILE GROUP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE PROFILE GROUP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE PROFILE GROUP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE PROFILE GROUP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE PROFILE GROUP SA
Products information THE PROFILE GROUP SA

BTW identificatienummer (tax): BE02824554443
Ondernemingsnummer: 9183166503
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in THE PROFILE GROUP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE PROFILE GROUP SA
(Get full report from official database of BE for THE PROFILE GROUP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE PROFILE GROUP SA
Addition kinds of activities for THE PROFILE GROUP SA

17999903. Awning installatie | Awning installation
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)

Werken bij THE PROFILE GROUP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE PROFILE GROUP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE PROFILE GROUP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE PROFILE GROUP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van THE PROFILE GROUP SA in sociale netwerken
Look for responds of THE PROFILE GROUP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE PROFILE GROUP SA. Laat een reactie achter voor THE PROFILE GROUP SA. THE PROFILE GROUP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE PROFILE GROUP SA. Leave a respond for THE PROFILE GROUP SA. THE PROFILE GROUP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE PROFILE GROUP SA op de google maps. Adres en contacten THE PROFILE GROUP SA
Location of THE PROFILE GROUP SA on the google maps. Address and contacts of THE PROFILE GROUP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come THE PROFILE GROUP SA THE PROFILE GROUP SA: D-Side Event sa | Bouwcenter Van den Broeck | Gybels | Vatrabel BVBA | Hagor N.V.

Other related companies as THE PROFILE GROUP SA: D-Side Event sa | Bouwcenter Van den Broeck | Gybels | Vatrabel BVBA | Hagor N.V.

THE PROFILE GROUP SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is THE PROFILE GROUP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02824554443. Het bedrijf THE PROFILE GROUP SA bevindt zich op het adres: Louis Schmidtlaan 54,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in THE PROFILE GROUP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE PROFILE GROUP SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE PROFILE GROUP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE PROFILE GROUP SA, openstaande posities, locatie van THE PROFILE GROUP SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

THE PROFILE GROUP SA is a company, that was registered 2013 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is THE PROFILE GROUP SA, company assigned to the tax number BE02824554443. The company THE PROFILE GROUP SA is located at the address: Louis Schmidtlaan 54,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in THE PROFILE GROUP SA were not found.
The main activity of THE PROFILE GROUP SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THE PROFILE GROUP SA is not available. You also can look at reviews of THE PROFILE GROUP SA, open positions, location of THE PROFILE GROUP SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE PROFILE GROUP SA, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE PROFILE GROUP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE PROFILE GROUP SA, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE PROFILE GROUP SA, employees, financial statistics.