Grill 2000 BVBA

Contactgegevens Grill 2000 BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grill 2000 BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grill 2000 BVBA

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): Lange Weversstraat 53A,9280, België

Telefoon (phone): 052 41 40 47 052 41 40 47

Fax (fax): 052 41 54 36 052 41 54 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grill 2000 BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grill 2000 BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grill 2000 BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grill 2000 BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grill 2000 BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grill 2000 BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grill 2000 BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grill 2000 BVBA
Products information Grill 2000 BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09895904541
Ondernemingsnummer: 3811401367
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Grill 2000 BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grill 2000 BVBA
(Get full report from official database of BE for Grill 2000 BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grill 2000 BVBA
Addition kinds of activities for Grill 2000 BVBA

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
366399. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
13899907. Hot shot service | Hot shot service
34299911. Piano hardware | Piano hardware
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh

Werken bij Grill 2000 BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grill 2000 BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grill 2000 BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grill 2000 BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van Grill 2000 BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Grill 2000 BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grill 2000 BVBA. Laat een reactie achter voor Grill 2000 BVBA. Grill 2000 BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grill 2000 BVBA. Leave a respond for Grill 2000 BVBA. Grill 2000 BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grill 2000 BVBA op de google maps. Adres en contacten Grill 2000 BVBA
Location of Grill 2000 BVBA on the google maps. Address and contacts of Grill 2000 BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Grill 2000 BVBA Grill 2000 BVBA: Rotenberg SA | Deferme Optiek | DiSelCo BVBA | Alpro | OlivierPolet

Other related companies as Grill 2000 BVBA: Rotenberg SA | Deferme Optiek | DiSelCo BVBA | Alpro | OlivierPolet

Grill 2000 BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Grill 2000 BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09895904541. Het bedrijf Grill 2000 BVBA bevindt zich op het adres: Lange Weversstraat 53A,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Grill 2000 BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grill 2000 BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grill 2000 BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grill 2000 BVBA, openstaande posities, locatie van Grill 2000 BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grill 2000 BVBA is a company, that was registered 1996 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is Grill 2000 BVBA, company assigned to the tax number BE09895904541. The company Grill 2000 BVBA is located at the address: Lange Weversstraat 53A,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Grill 2000 BVBA were not found.
The main activity of Grill 2000 BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Grill 2000 BVBA is not available. You also can look at reviews of Grill 2000 BVBA, open positions, location of Grill 2000 BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grill 2000 BVBA, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grill 2000 BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grill 2000 BVBA, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grill 2000 BVBA, employees, financial statistics.