Stuckens & Partners SPRL

Contactgegevens Stuckens & Partners SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stuckens & Partners SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stuckens & Partners SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 112,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 07 25 02 646 07 25

Fax (fax): 02 646 37 06 02 646 37 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stuckens & Partners SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stuckens & Partners SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stuckens & Partners SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stuckens & Partners SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stuckens & Partners SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stuckens & Partners SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stuckens & Partners SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stuckens & Partners SPRL
Products information Stuckens & Partners SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07508850097
Ondernemingsnummer: 4523590087
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stuckens & Partners SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stuckens & Partners SPRL
(Get full report from official database of BE for Stuckens & Partners SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stuckens & Partners SPRL
Addition kinds of activities for Stuckens & Partners SPRL

504300. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental

Werken bij Stuckens & Partners SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stuckens & Partners SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stuckens & Partners SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stuckens & Partners SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Stuckens & Partners SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Stuckens & Partners SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stuckens & Partners SPRL. Laat een reactie achter voor Stuckens & Partners SPRL. Stuckens & Partners SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stuckens & Partners SPRL. Leave a respond for Stuckens & Partners SPRL. Stuckens & Partners SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stuckens & Partners SPRL op de google maps. Adres en contacten Stuckens & Partners SPRL
Location of Stuckens & Partners SPRL on the google maps. Address and contacts of Stuckens & Partners SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Stuckens & Partners SPRL Stuckens & Partners SPRL: Compagnons Bâtisseurs (les) | DAHLEN PETER | Strybol K | NELISSEN,NIKO | xyclope

Other related companies as Stuckens & Partners SPRL: Compagnons Bâtisseurs (les) | DAHLEN PETER | Strybol K | NELISSEN,NIKO | xyclope

Stuckens & Partners SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Stuckens & Partners SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07508850097. Het bedrijf Stuckens & Partners SPRL bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 112,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stuckens & Partners SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stuckens & Partners SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stuckens & Partners SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stuckens & Partners SPRL, openstaande posities, locatie van Stuckens & Partners SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stuckens & Partners SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Stuckens & Partners SPRL, company assigned to the tax number BE07508850097. The company Stuckens & Partners SPRL is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 112,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stuckens & Partners SPRL were not found.
The main activity of Stuckens & Partners SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stuckens & Partners SPRL is not available. You also can look at reviews of Stuckens & Partners SPRL, open positions, location of Stuckens & Partners SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stuckens & Partners SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stuckens & Partners SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stuckens & Partners SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stuckens & Partners SPRL, employees, financial statistics.