L.K.B.

Contactgegevens L.K.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.K.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.K.B.

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Kapelhof 11,3520, België

Telefoon (phone): 011 82 14 29 011 82 14 29

Fax (fax): 011 82 14 41 011 82 14 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.K.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.K.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.K.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.K.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.K.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.K.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.K.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.K.B.
Products information L.K.B.

BTW identificatienummer (tax): BE07971923828
Ondernemingsnummer: 9809661865
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in L.K.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.K.B.
(Get full report from official database of BE for L.K.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.K.B.
Addition kinds of activities for L.K.B.

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
636100. Titel verzekering | Title insurance
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij L.K.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.K.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.K.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.K.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

Zoek naar antwoorden van L.K.B. in sociale netwerken
Look for responds of L.K.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.K.B.. Laat een reactie achter voor L.K.B.. L.K.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.K.B.. Leave a respond for L.K.B.. L.K.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.K.B. op de google maps. Adres en contacten L.K.B.
Location of L.K.B. on the google maps. Address and contacts of L.K.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come L.K.B. L.K.B.: Tradibo BVBA | Tosa | LA BANDE DES SIX NEZ | Homo Sapiens Sapiens | Harras Network cvba

Other related companies as L.K.B.: Tradibo BVBA | Tosa | LA BANDE DES SIX NEZ | Homo Sapiens Sapiens | Harras Network cvba

L.K.B. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is L.K.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07971923828. Het bedrijf L.K.B. bevindt zich op het adres: Kapelhof 11,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in L.K.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.K.B. is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.K.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.K.B., openstaande posities, locatie van L.K.B. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L.K.B. is a company, that was registered 2006 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is L.K.B., company assigned to the tax number BE07971923828. The company L.K.B. is located at the address: Kapelhof 11,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in L.K.B. were not found.
The main activity of L.K.B. is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L.K.B. is not available. You also can look at reviews of L.K.B., open positions, location of L.K.B. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.K.B., Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.K.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.K.B., Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.K.B., employees, financial statistics.