EQUIP' INTERIM SA

Contactgegevens EQUIP' INTERIM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EQUIP' INTERIM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EQUIP' INTERIM SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 87,4000, België

Telefoon (phone): 04 221 06 06 04 221 06 06

Fax (fax): 04 221 07 07 04 221 07 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EQUIP' INTERIM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EQUIP' INTERIM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EQUIP' INTERIM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EQUIP' INTERIM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EQUIP' INTERIM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EQUIP' INTERIM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EQUIP' INTERIM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EQUIP' INTERIM SA
Products information EQUIP' INTERIM SA

BTW identificatienummer (tax): BE01835235595
Ondernemingsnummer: 7840087890
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EQUIP' INTERIM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EQUIP' INTERIM SA
(Get full report from official database of BE for EQUIP' INTERIM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EQUIP' INTERIM SA
Addition kinds of activities for EQUIP' INTERIM SA

3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij EQUIP' INTERIM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EQUIP' INTERIM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EQUIP' INTERIM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EQUIP' INTERIM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van EQUIP' INTERIM SA in sociale netwerken
Look for responds of EQUIP' INTERIM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EQUIP' INTERIM SA. Laat een reactie achter voor EQUIP' INTERIM SA. EQUIP' INTERIM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EQUIP' INTERIM SA. Leave a respond for EQUIP' INTERIM SA. EQUIP' INTERIM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EQUIP' INTERIM SA op de google maps. Adres en contacten EQUIP' INTERIM SA
Location of EQUIP' INTERIM SA on the google maps. Address and contacts of EQUIP' INTERIM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EQUIP' INTERIM SA EQUIP' INTERIM SA: Deraymaeker Daisy | KROCHMAL & SONS BVBA | Wheel Software | Nouvelle Résidence Le Saule | Vaneflon N.V.

Other related companies as EQUIP' INTERIM SA: Deraymaeker Daisy | KROCHMAL & SONS BVBA | Wheel Software | Nouvelle Résidence Le Saule | Vaneflon N.V.

EQUIP' INTERIM SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is EQUIP' INTERIM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01835235595. Het bedrijf EQUIP' INTERIM SA bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 87,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EQUIP' INTERIM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EQUIP' INTERIM SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EQUIP' INTERIM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EQUIP' INTERIM SA, openstaande posities, locatie van EQUIP' INTERIM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EQUIP' INTERIM SA is a company, that was registered 2011 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is EQUIP' INTERIM SA, company assigned to the tax number BE01835235595. The company EQUIP' INTERIM SA is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 87,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EQUIP' INTERIM SA were not found.
The main activity of EQUIP' INTERIM SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EQUIP' INTERIM SA is not available. You also can look at reviews of EQUIP' INTERIM SA, open positions, location of EQUIP' INTERIM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EQUIP' INTERIM SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EQUIP' INTERIM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EQUIP' INTERIM SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EQUIP' INTERIM SA, employees, financial statistics.