Abris Services SPRL

Contactgegevens Abris Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abris Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abris Services SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Joseph Benoît Willemsplein 18 Bus 12,1020, België

Telefoon (phone): 02 428 01 48 02 428 01 48

Fax (fax): 02 428 14 19 02 428 14 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abris Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abris Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abris Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abris Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abris Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abris Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abris Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abris Services SPRL
Products information Abris Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03121734619
Ondernemingsnummer: 7557739257
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abris Services SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abris Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Abris Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abris Services SPRL
Addition kinds of activities for Abris Services SPRL

22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
38410408. Hypodermische naalden en spuiten | Hypodermic needles and syringes
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems

Werken bij Abris Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abris Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abris Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abris Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

 • Bekister (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student orderpicking (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

 • verkoop (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

 • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NHA Opleidingen

  Type: Zelfstandige activiteit

  U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

 • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van Abris Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Abris Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abris Services SPRL. Laat een reactie achter voor Abris Services SPRL. Abris Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abris Services SPRL. Leave a respond for Abris Services SPRL. Abris Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abris Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Abris Services SPRL
Location of Abris Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Abris Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Abris Services SPRL Abris Services SPRL: TSN SPRL | rivage | Keystone Network | BUREAU IMMOBILIER LAURENT HOESSEN SPRL | UI Learning

Other related companies as Abris Services SPRL: TSN SPRL | rivage | Keystone Network | BUREAU IMMOBILIER LAURENT HOESSEN SPRL | UI Learning

Abris Services SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Abris Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03121734619. Het bedrijf Abris Services SPRL bevindt zich op het adres: Joseph Benoît Willemsplein 18 Bus 12,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abris Services SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abris Services SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abris Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abris Services SPRL, openstaande posities, locatie van Abris Services SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abris Services SPRL is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Abris Services SPRL, company assigned to the tax number BE03121734619. The company Abris Services SPRL is located at the address: Joseph Benoît Willemsplein 18 Bus 12,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abris Services SPRL were not found.
The main activity of Abris Services SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Abris Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Abris Services SPRL, open positions, location of Abris Services SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abris Services SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abris Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abris Services SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abris Services SPRL, employees, financial statistics.