DG Consulting BVBA

Contactgegevens DG Consulting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DG Consulting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DG Consulting BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek (Hever), België

Adres (address): Berkenlaan 3,3191, België

Telefoon (phone): 015 52 96 95 015 52 96 95

Fax (fax): 015 52 96 95; 015 51 81 66 015 52 96 95; 015 51 81 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DG Consulting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DG Consulting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DG Consulting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DG Consulting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DG Consulting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DG Consulting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DG Consulting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DG Consulting BVBA
Products information DG Consulting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04081390380
Ondernemingsnummer: 3373596191
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DG Consulting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DG Consulting BVBA
(Get full report from official database of BE for DG Consulting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DG Consulting BVBA
Addition kinds of activities for DG Consulting BVBA

208499. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
57340201. Computer tapes | Computer tapes

Werken bij DG Consulting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DG Consulting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DG Consulting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DG Consulting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van DG Consulting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DG Consulting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DG Consulting BVBA. Laat een reactie achter voor DG Consulting BVBA. DG Consulting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DG Consulting BVBA. Leave a respond for DG Consulting BVBA. DG Consulting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DG Consulting BVBA op de google maps. Adres en contacten DG Consulting BVBA
Location of DG Consulting BVBA on the google maps. Address and contacts of DG Consulting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DG Consulting BVBA DG Consulting BVBA: Van Gestel | Adriaensens Bart BVBA | N.T.C. SA | TELE-SNACK/TWINPACK | Ameel Trailers and Parts B.V.B.A.

Other related companies as DG Consulting BVBA: Van Gestel | Adriaensens Bart BVBA | N.T.C. SA | TELE-SNACK/TWINPACK | Ameel Trailers and Parts B.V.B.A.

DG Consulting BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek (Hever), België. De volledige naam van het bedrijf is DG Consulting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04081390380. Het bedrijf DG Consulting BVBA bevindt zich op het adres: Berkenlaan 3,3191. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DG Consulting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DG Consulting BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DG Consulting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DG Consulting BVBA, openstaande posities, locatie van DG Consulting BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DG Consulting BVBA is a company, that was registered 1992 in Boortmeerbeek (Hever) region, Belgium. Full name of company is DG Consulting BVBA, company assigned to the tax number BE04081390380. The company DG Consulting BVBA is located at the address: Berkenlaan 3,3191. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DG Consulting BVBA were not found.
The main activity of DG Consulting BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DG Consulting BVBA is not available. You also can look at reviews of DG Consulting BVBA, open positions, location of DG Consulting BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DG Consulting BVBA, Boortmeerbeek (Hever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DG Consulting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DG Consulting BVBA, Boortmeerbeek (Hever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DG Consulting BVBA, employees, financial statistics.