De Bruyn Patrick & Co BVBA

Contactgegevens De Bruyn Patrick & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn Patrick & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn Patrick & Co BVBA

Regio (region): Beersel (Dworp), België

Adres (address): Gravenhoflaan 37,1653, België

Telefoon (phone): 02 380 88 00 02 380 88 00

Fax (fax): 02 380 77 00 02 380 77 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn Patrick & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn Patrick & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn Patrick & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn Patrick & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn Patrick & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn Patrick & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn Patrick & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn Patrick & Co BVBA
Products information De Bruyn Patrick & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06085296630
Ondernemingsnummer: 7768127441
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Bruyn Patrick & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn Patrick & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for De Bruyn Patrick & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn Patrick & Co BVBA
Addition kinds of activities for De Bruyn Patrick & Co BVBA

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker

Werken bij De Bruyn Patrick & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn Patrick & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn Patrick & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn Patrick & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van De Bruyn Patrick & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn Patrick & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn Patrick & Co BVBA. Laat een reactie achter voor De Bruyn Patrick & Co BVBA. De Bruyn Patrick & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn Patrick & Co BVBA. Leave a respond for De Bruyn Patrick & Co BVBA. De Bruyn Patrick & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn Patrick & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten De Bruyn Patrick & Co BVBA
Location of De Bruyn Patrick & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of De Bruyn Patrick & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn Patrick & Co BVBA De Bruyn Patrick & Co BVBA: Henry Patrick | Sitomolding SA | DICTAPHONE/STULENS | Thiels NV | Global Communication N.V

Other related companies as De Bruyn Patrick & Co BVBA: Henry Patrick | Sitomolding SA | DICTAPHONE/STULENS | Thiels NV | Global Communication N.V

De Bruyn Patrick & Co BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Beersel (Dworp), België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn Patrick & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085296630. Het bedrijf De Bruyn Patrick & Co BVBA bevindt zich op het adres: Gravenhoflaan 37,1653. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Bruyn Patrick & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn Patrick & Co BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn Patrick & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn Patrick & Co BVBA, openstaande posities, locatie van De Bruyn Patrick & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Bruyn Patrick & Co BVBA is a company, that was registered 1989 in Beersel (Dworp) region, Belgium. Full name of company is De Bruyn Patrick & Co BVBA, company assigned to the tax number BE06085296630. The company De Bruyn Patrick & Co BVBA is located at the address: Gravenhoflaan 37,1653. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Bruyn Patrick & Co BVBA were not found.
The main activity of De Bruyn Patrick & Co BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn Patrick & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of De Bruyn Patrick & Co BVBA, open positions, location of De Bruyn Patrick & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn Patrick & Co BVBA, Beersel (Dworp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn Patrick & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn Patrick & Co BVBA, Beersel (Dworp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn Patrick & Co BVBA, employees, financial statistics.