JEHAES VINCENT

Contactgegevens JEHAES VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEHAES VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEHAES VINCENT

Regio (region): Oupeye (Hermée), België

Adres (address): Rue de la Haxhe 49,4680, België

Telefoon (phone): 04 278 08 04; 0475 51 08 68 04 278 08 04; 0475 51 08 68

Fax (fax): 04 278 56 39 04 278 56 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEHAES VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEHAES VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEHAES VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEHAES VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEHAES VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEHAES VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEHAES VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEHAES VINCENT
Products information JEHAES VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE09286437988
Ondernemingsnummer: 5747467041
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in JEHAES VINCENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEHAES VINCENT
(Get full report from official database of BE for JEHAES VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEHAES VINCENT
Addition kinds of activities for JEHAES VINCENT

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
311102. Schoen leer | Shoe leather
335602. Edele metalen | Precious metals
354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
799302. Spelmachines | Game machines
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
36259901. Actuatoren, industriële | Actuators, industrial
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij JEHAES VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEHAES VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEHAES VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEHAES VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van JEHAES VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of JEHAES VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEHAES VINCENT. Laat een reactie achter voor JEHAES VINCENT. JEHAES VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEHAES VINCENT. Leave a respond for JEHAES VINCENT. JEHAES VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEHAES VINCENT op de google maps. Adres en contacten JEHAES VINCENT
Location of JEHAES VINCENT on the google maps. Address and contacts of JEHAES VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEHAES VINCENT JEHAES VINCENT: Forges d'Hades | Bouweco NV | Polyonda's Superbike City | Baele Wim Interieurbouw & Houtconstructie BVBA | BDMV CVB

Other related companies as JEHAES VINCENT: Forges d'Hades | Bouweco NV | Polyonda's Superbike City | Baele Wim Interieurbouw & Houtconstructie BVBA | BDMV CVB

JEHAES VINCENT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Oupeye (Hermée), België. De volledige naam van het bedrijf is JEHAES VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286437988. Het bedrijf JEHAES VINCENT bevindt zich op het adres: Rue de la Haxhe 49,4680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JEHAES VINCENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEHAES VINCENT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEHAES VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEHAES VINCENT, openstaande posities, locatie van JEHAES VINCENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JEHAES VINCENT is a company, that was registered 1993 in Oupeye (Hermée) region, Belgium. Full name of company is JEHAES VINCENT, company assigned to the tax number BE09286437988. The company JEHAES VINCENT is located at the address: Rue de la Haxhe 49,4680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JEHAES VINCENT were not found.
The main activity of JEHAES VINCENT is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEHAES VINCENT is not available. You also can look at reviews of JEHAES VINCENT, open positions, location of JEHAES VINCENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEHAES VINCENT, Oupeye (Hermée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEHAES VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEHAES VINCENT, Oupeye (Hermée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEHAES VINCENT, employees, financial statistics.