Hansa Consulting

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Hansa Consulting
Private companiesOil and Gas Extraction • Hansa Consulting

Contactgegevens Hansa Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hansa Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hansa Consulting

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Stoopstraat 1 Bus 5,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 14 15 03 226 14 15

Fax (fax): 03 226 14 52 03 226 14 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hansa Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hansa Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hansa Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hansa Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hansa Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hansa Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hansa Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hansa Consulting
Products information Hansa Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE06537658691
Ondernemingsnummer: 6558258056
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hansa Consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hansa Consulting
(Get full report from official database of BE for Hansa Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hansa Consulting
Addition kinds of activities for Hansa Consulting

353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
39150202. Juwelen snijden, boren, polijsten, herstellen of instellen | Jewel cutting, drilling, polishing, recutting, or setting
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij Hansa Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hansa Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hansa Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hansa Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Hansa Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Hansa Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hansa Consulting. Laat een reactie achter voor Hansa Consulting. Hansa Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hansa Consulting. Leave a respond for Hansa Consulting. Hansa Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hansa Consulting op de google maps. Adres en contacten Hansa Consulting
Location of Hansa Consulting on the google maps. Address and contacts of Hansa Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Hansa Consulting Hansa Consulting: Capelleman BVBA | D.D.W. Trade BVBA | Uzeel Robin | Trans Emgeco | Genuine Belgium

Other related companies as Hansa Consulting: Capelleman BVBA | D.D.W. Trade BVBA | Uzeel Robin | Trans Emgeco | Genuine Belgium

Hansa Consulting is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Hansa Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06537658691. Het bedrijf Hansa Consulting bevindt zich op het adres: Stoopstraat 1 Bus 5,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hansa Consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hansa Consulting is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hansa Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hansa Consulting, openstaande posities, locatie van Hansa Consulting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hansa Consulting is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Hansa Consulting, company assigned to the tax number BE06537658691. The company Hansa Consulting is located at the address: Stoopstraat 1 Bus 5,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hansa Consulting were not found.
The main activity of Hansa Consulting is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hansa Consulting is not available. You also can look at reviews of Hansa Consulting, open positions, location of Hansa Consulting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hansa Consulting, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hansa Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hansa Consulting, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hansa Consulting, employees, financial statistics.