Jaspers L BVBA

Contactgegevens Jaspers L BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jaspers L BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jaspers L BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kempische Kaai 55,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 11 55; 011 31 41 53 011 21 11 55; 011 31 41 53

Fax (fax): 011 21 11 56 011 21 11 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jaspers L BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jaspers L BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jaspers L BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jaspers L BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jaspers L BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jaspers L BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jaspers L BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jaspers L BVBA
Products information Jaspers L BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05902648925
Ondernemingsnummer: 8234771728
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jaspers L BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jaspers L BVBA
(Get full report from official database of BE for Jaspers L BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jaspers L BVBA
Addition kinds of activities for Jaspers L BVBA

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
32720802. Monumenten, beton | Monuments, concrete
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
50310302. Deuren, combinatie, scherm-storm | Doors, combination, screen-storm
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
51129904. enveloppen | Envelopes
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
80110402. Psychiater | Psychiatrist

Werken bij Jaspers L BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jaspers L BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jaspers L BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jaspers L BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Jaspers L BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jaspers L BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jaspers L BVBA. Laat een reactie achter voor Jaspers L BVBA. Jaspers L BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jaspers L BVBA. Leave a respond for Jaspers L BVBA. Jaspers L BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jaspers L BVBA op de google maps. Adres en contacten Jaspers L BVBA
Location of Jaspers L BVBA on the google maps. Address and contacts of Jaspers L BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jaspers L BVBA Jaspers L BVBA: Van Hout Horeca NV | Petillon X SPRL | PATRICK SMETS NV | Interma BVBA | Vidange Inter SPRL

Other related companies as Jaspers L BVBA: Van Hout Horeca NV | Petillon X SPRL | PATRICK SMETS NV | Interma BVBA | Vidange Inter SPRL

Jaspers L BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Jaspers L BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05902648925. Het bedrijf Jaspers L BVBA bevindt zich op het adres: Kempische Kaai 55,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jaspers L BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jaspers L BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jaspers L BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jaspers L BVBA, openstaande posities, locatie van Jaspers L BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jaspers L BVBA is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Jaspers L BVBA, company assigned to the tax number BE05902648925. The company Jaspers L BVBA is located at the address: Kempische Kaai 55,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jaspers L BVBA were not found.
The main activity of Jaspers L BVBA is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jaspers L BVBA is not available. You also can look at reviews of Jaspers L BVBA, open positions, location of Jaspers L BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jaspers L BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jaspers L BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jaspers L BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jaspers L BVBA, employees, financial statistics.