ELSEVIER BNT BVBA

Contactgegevens ELSEVIER BNT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELSEVIER BNT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELSEVIER BNT BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 604,2610, België

Telefoon (phone): +32 (56) 821-86-77 +32 (56) 821-86-77

Fax (fax): 03 827 15 25 03 827 15 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELSEVIER BNT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELSEVIER BNT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELSEVIER BNT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELSEVIER BNT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELSEVIER BNT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELSEVIER BNT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELSEVIER BNT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELSEVIER BNT BVBA
Products information ELSEVIER BNT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06463500976
Ondernemingsnummer: 1740203857
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ELSEVIER BNT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELSEVIER BNT BVBA
(Get full report from official database of BE for ELSEVIER BNT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELSEVIER BNT BVBA
Addition kinds of activities for ELSEVIER BNT BVBA

616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
35410105. Boorpersen | Drill presses
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij ELSEVIER BNT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELSEVIER BNT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELSEVIER BNT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELSEVIER BNT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ELSEVIER BNT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELSEVIER BNT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELSEVIER BNT BVBA. Laat een reactie achter voor ELSEVIER BNT BVBA. ELSEVIER BNT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELSEVIER BNT BVBA. Leave a respond for ELSEVIER BNT BVBA. ELSEVIER BNT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELSEVIER BNT BVBA op de google maps. Adres en contacten ELSEVIER BNT BVBA
Location of ELSEVIER BNT BVBA on the google maps. Address and contacts of ELSEVIER BNT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELSEVIER BNT BVBA ELSEVIER BNT BVBA: Building Construction Management BVBA | CALLENS FIRMA | Option Facilities N.V. | All Works Company N.V. | de Ridder Concepts sprl

Other related companies as ELSEVIER BNT BVBA: Building Construction Management BVBA | CALLENS FIRMA | Option Facilities N.V. | All Works Company N.V. | de Ridder Concepts sprl

ELSEVIER BNT BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is ELSEVIER BNT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463500976. Het bedrijf ELSEVIER BNT BVBA bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 604,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ELSEVIER BNT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELSEVIER BNT BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELSEVIER BNT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELSEVIER BNT BVBA, openstaande posities, locatie van ELSEVIER BNT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELSEVIER BNT BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is ELSEVIER BNT BVBA, company assigned to the tax number BE06463500976. The company ELSEVIER BNT BVBA is located at the address: Boomsesteenweg 604,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ELSEVIER BNT BVBA were not found.
The main activity of ELSEVIER BNT BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELSEVIER BNT BVBA is not available. You also can look at reviews of ELSEVIER BNT BVBA, open positions, location of ELSEVIER BNT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELSEVIER BNT BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELSEVIER BNT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELSEVIER BNT BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELSEVIER BNT BVBA, employees, financial statistics.