Ago Internatioanl NV

Contactgegevens Ago Internatioanl NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ago Internatioanl NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ago Internatioanl NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Minister Tacklaan 31,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 80 64 056 22 80 64

Fax (fax): 056 20 43 91 056 20 43 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ago Internatioanl NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ago Internatioanl NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ago Internatioanl NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ago Internatioanl NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ago Internatioanl NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ago Internatioanl NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ago Internatioanl NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ago Internatioanl NV
Products information Ago Internatioanl NV

BTW identificatienummer (tax): BE05216003417
Ondernemingsnummer: 3289825439
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ago Internatioanl NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ago Internatioanl NV
(Get full report from official database of BE for Ago Internatioanl NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ago Internatioanl NV
Addition kinds of activities for Ago Internatioanl NV

32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
51829900. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services

Werken bij Ago Internatioanl NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ago Internatioanl NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ago Internatioanl NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ago Internatioanl NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Ago Internatioanl NV in sociale netwerken
Look for responds of Ago Internatioanl NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ago Internatioanl NV. Laat een reactie achter voor Ago Internatioanl NV. Ago Internatioanl NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ago Internatioanl NV. Leave a respond for Ago Internatioanl NV. Ago Internatioanl NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ago Internatioanl NV op de google maps. Adres en contacten Ago Internatioanl NV
Location of Ago Internatioanl NV on the google maps. Address and contacts of Ago Internatioanl NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ago Internatioanl NV Ago Internatioanl NV: Van der Schueren Frank | G.P.D.S. | Sprancomatic BVBA | KAMER VOOR HANDEL & NIJVERHEID VAN BRUSSEL | Overdam 1A

Other related companies as Ago Internatioanl NV: Van der Schueren Frank | G.P.D.S. | Sprancomatic BVBA | KAMER VOOR HANDEL & NIJVERHEID VAN BRUSSEL | Overdam 1A

Ago Internatioanl NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Ago Internatioanl NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216003417. Het bedrijf Ago Internatioanl NV bevindt zich op het adres: Minister Tacklaan 31,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ago Internatioanl NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ago Internatioanl NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ago Internatioanl NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ago Internatioanl NV, openstaande posities, locatie van Ago Internatioanl NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ago Internatioanl NV is a company, that was registered 1997 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Ago Internatioanl NV, company assigned to the tax number BE05216003417. The company Ago Internatioanl NV is located at the address: Minister Tacklaan 31,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ago Internatioanl NV were not found.
The main activity of Ago Internatioanl NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ago Internatioanl NV is not available. You also can look at reviews of Ago Internatioanl NV, open positions, location of Ago Internatioanl NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ago Internatioanl NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ago Internatioanl NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ago Internatioanl NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ago Internatioanl NV, employees, financial statistics.