ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Private companiesMetal Mining • ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Contactgegevens ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 416,3090, België

Telefoon (phone): 02 657 20 44 02 657 20 44

Fax (fax): 02 657 20 44 02 657 20 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Products information ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE06867797851
Ondernemingsnummer: 2074188232
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
(Get full report from official database of BE for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Addition kinds of activities for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

3161. Bagage | Luggage
285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises

Werken bij ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Laat een reactie achter voor ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. Leave a respond for ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER. ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER op de google maps. Adres en contacten ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER
Location of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on the google maps. Address and contacts of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: Man's Films SPRL | Pizzini Garage | SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA | Hyppos (Hotel) | Etablissement Menart S.P.R.L.

Other related companies as ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER: Man's Films SPRL | Pizzini Garage | SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA | Hyppos (Hotel) | Etablissement Menart S.P.R.L.

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06867797851. Het bedrijf ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 416,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, openstaande posities, locatie van ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is a company, that was registered 1985 in Overijse region, Belgium. Full name of company is ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, company assigned to the tax number BE06867797851. The company ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is located at the address: Brusselsesteenweg 416,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER were not found.
The main activity of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER is not available. You also can look at reviews of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, open positions, location of ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER, employees, financial statistics.