Carl Adams SA

Contactgegevens Carl Adams SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carl Adams SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carl Adams SA

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue de la Wallonie 12,7500, België

Telefoon (phone): 069 84 02 60 069 84 02 60

Fax (fax): 069 84 77 02 069 84 77 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carl Adams SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carl Adams SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carl Adams SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carl Adams SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carl Adams SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carl Adams SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carl Adams SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carl Adams SA
Products information Carl Adams SA

BTW identificatienummer (tax): BE06121276855
Ondernemingsnummer: 6972442626
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carl Adams SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carl Adams SA
(Get full report from official database of BE for Carl Adams SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carl Adams SA
Addition kinds of activities for Carl Adams SA

209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij Carl Adams SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carl Adams SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carl Adams SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carl Adams SA. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Carl Adams SA in sociale netwerken
Look for responds of Carl Adams SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carl Adams SA. Laat een reactie achter voor Carl Adams SA. Carl Adams SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carl Adams SA. Leave a respond for Carl Adams SA. Carl Adams SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carl Adams SA op de google maps. Adres en contacten Carl Adams SA
Location of Carl Adams SA on the google maps. Address and contacts of Carl Adams SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carl Adams SA Carl Adams SA: CRC Computer Repair Center | Demuynck Tapijten NV | Jan Staes Variétée | Transporama BVBA | Dimension Plus N.V.

Other related companies as Carl Adams SA: CRC Computer Repair Center | Demuynck Tapijten NV | Jan Staes Variétée | Transporama BVBA | Dimension Plus N.V.

Carl Adams SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is Carl Adams SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121276855. Het bedrijf Carl Adams SA bevindt zich op het adres: Rue de la Wallonie 12,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carl Adams SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carl Adams SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carl Adams SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carl Adams SA, openstaande posities, locatie van Carl Adams SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carl Adams SA is a company, that was registered 1999 in Tournai region, Belgium. Full name of company is Carl Adams SA, company assigned to the tax number BE06121276855. The company Carl Adams SA is located at the address: Rue de la Wallonie 12,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carl Adams SA were not found.
The main activity of Carl Adams SA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carl Adams SA is not available. You also can look at reviews of Carl Adams SA, open positions, location of Carl Adams SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carl Adams SA, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carl Adams SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carl Adams SA, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carl Adams SA, employees, financial statistics.