Zeemanshuis Antwerpen

Contactgegevens Zeemanshuis Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zeemanshuis Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zeemanshuis Antwerpen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Falconrui 21,2000, België

Telefoon (phone): 03 227 54 33 03 227 54 33

Fax (fax): 03 234 26 03 03 234 26 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zeemanshuis Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zeemanshuis Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zeemanshuis Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zeemanshuis Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zeemanshuis Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zeemanshuis Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zeemanshuis Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zeemanshuis Antwerpen
Products information Zeemanshuis Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE08718170166
Ondernemingsnummer: 6360229492
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zeemanshuis Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zeemanshuis Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Zeemanshuis Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zeemanshuis Antwerpen
Addition kinds of activities for Zeemanshuis Antwerpen

174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20670000. Kauwgom | Chewing gum
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial

Werken bij Zeemanshuis Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zeemanshuis Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zeemanshuis Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zeemanshuis Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Zeemanshuis Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Zeemanshuis Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zeemanshuis Antwerpen. Laat een reactie achter voor Zeemanshuis Antwerpen. Zeemanshuis Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zeemanshuis Antwerpen. Leave a respond for Zeemanshuis Antwerpen. Zeemanshuis Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zeemanshuis Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Zeemanshuis Antwerpen
Location of Zeemanshuis Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Zeemanshuis Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Zeemanshuis Antwerpen Zeemanshuis Antwerpen: DUTRY & CO NV | NAUDTS T | Boring Systems | GITP België BV | Mia Scris international Group

Other related companies as Zeemanshuis Antwerpen: DUTRY & CO NV | NAUDTS T | Boring Systems | GITP België BV | Mia Scris international Group

Zeemanshuis Antwerpen is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Zeemanshuis Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718170166. Het bedrijf Zeemanshuis Antwerpen bevindt zich op het adres: Falconrui 21,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zeemanshuis Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zeemanshuis Antwerpen is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zeemanshuis Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zeemanshuis Antwerpen, openstaande posities, locatie van Zeemanshuis Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zeemanshuis Antwerpen is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Zeemanshuis Antwerpen, company assigned to the tax number BE08718170166. The company Zeemanshuis Antwerpen is located at the address: Falconrui 21,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zeemanshuis Antwerpen were not found.
The main activity of Zeemanshuis Antwerpen is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Zeemanshuis Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Zeemanshuis Antwerpen, open positions, location of Zeemanshuis Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zeemanshuis Antwerpen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zeemanshuis Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zeemanshuis Antwerpen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zeemanshuis Antwerpen, employees, financial statistics.