Karin Schoonheidsspecialiste

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Karin Schoonheidsspecialiste
Private companiesReal Estate • Karin Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens Karin Schoonheidsspecialiste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karin Schoonheidsspecialiste: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karin Schoonheidsspecialiste

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Cooperatielaan 39,2660, België

Telefoon (phone): 03 828 18 90; 0496 87 27 47 03 828 18 90; 0496 87 27 47

Fax (fax): +32 (51) 193-95-54 +32 (51) 193-95-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karin Schoonheidsspecialiste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karin Schoonheidsspecialiste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karin Schoonheidsspecialiste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karin Schoonheidsspecialiste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karin Schoonheidsspecialiste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karin Schoonheidsspecialiste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karin Schoonheidsspecialiste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karin Schoonheidsspecialiste
Products information Karin Schoonheidsspecialiste

BTW identificatienummer (tax): BE07369049072
Ondernemingsnummer: 3973999023
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Karin Schoonheidsspecialiste zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karin Schoonheidsspecialiste
(Get full report from official database of BE for Karin Schoonheidsspecialiste)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karin Schoonheidsspecialiste
Addition kinds of activities for Karin Schoonheidsspecialiste

356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
01310000. Katoen | Cotton
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies

Werken bij Karin Schoonheidsspecialiste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karin Schoonheidsspecialiste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karin Schoonheidsspecialiste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karin Schoonheidsspecialiste. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van Karin Schoonheidsspecialiste in sociale netwerken
Look for responds of Karin Schoonheidsspecialiste in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karin Schoonheidsspecialiste. Laat een reactie achter voor Karin Schoonheidsspecialiste. Karin Schoonheidsspecialiste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karin Schoonheidsspecialiste. Leave a respond for Karin Schoonheidsspecialiste. Karin Schoonheidsspecialiste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karin Schoonheidsspecialiste op de google maps. Adres en contacten Karin Schoonheidsspecialiste
Location of Karin Schoonheidsspecialiste on the google maps. Address and contacts of Karin Schoonheidsspecialiste

Andere gerelateerde bedrijven als come Karin Schoonheidsspecialiste Karin Schoonheidsspecialiste: Attec | RENARD MENUISERIE | On Line BVBA | Fabory Centre Brugge | Roscom

Other related companies as Karin Schoonheidsspecialiste: Attec | RENARD MENUISERIE | On Line BVBA | Fabory Centre Brugge | Roscom

Karin Schoonheidsspecialiste is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Karin Schoonheidsspecialiste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369049072. Het bedrijf Karin Schoonheidsspecialiste bevindt zich op het adres: Cooperatielaan 39,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Karin Schoonheidsspecialiste zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karin Schoonheidsspecialiste is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karin Schoonheidsspecialiste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karin Schoonheidsspecialiste, openstaande posities, locatie van Karin Schoonheidsspecialiste op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Karin Schoonheidsspecialiste is a company, that was registered 1992 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Karin Schoonheidsspecialiste, company assigned to the tax number BE07369049072. The company Karin Schoonheidsspecialiste is located at the address: Cooperatielaan 39,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Karin Schoonheidsspecialiste were not found.
The main activity of Karin Schoonheidsspecialiste is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Karin Schoonheidsspecialiste is not available. You also can look at reviews of Karin Schoonheidsspecialiste, open positions, location of Karin Schoonheidsspecialiste on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karin Schoonheidsspecialiste, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karin Schoonheidsspecialiste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karin Schoonheidsspecialiste, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karin Schoonheidsspecialiste, employees, financial statistics.