ECRAN STUDIO PHOTO

Contactgegevens ECRAN STUDIO PHOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECRAN STUDIO PHOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECRAN STUDIO PHOTO

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Vaderlandsplein 38,1030, België

Telefoon (phone): 02 215 17 06 02 215 17 06

Fax (fax): 02 215 17 06 02 215 17 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECRAN STUDIO PHOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECRAN STUDIO PHOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECRAN STUDIO PHOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECRAN STUDIO PHOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECRAN STUDIO PHOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECRAN STUDIO PHOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECRAN STUDIO PHOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECRAN STUDIO PHOTO
Products information ECRAN STUDIO PHOTO

BTW identificatienummer (tax): BE08573974609
Ondernemingsnummer: 1991790771
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ECRAN STUDIO PHOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECRAN STUDIO PHOTO
(Get full report from official database of BE for ECRAN STUDIO PHOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECRAN STUDIO PHOTO
Addition kinds of activities for ECRAN STUDIO PHOTO

314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
38519901. Contactlenzen | Contact lenses

Werken bij ECRAN STUDIO PHOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECRAN STUDIO PHOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECRAN STUDIO PHOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECRAN STUDIO PHOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van ECRAN STUDIO PHOTO in sociale netwerken
Look for responds of ECRAN STUDIO PHOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECRAN STUDIO PHOTO. Laat een reactie achter voor ECRAN STUDIO PHOTO. ECRAN STUDIO PHOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECRAN STUDIO PHOTO. Leave a respond for ECRAN STUDIO PHOTO. ECRAN STUDIO PHOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECRAN STUDIO PHOTO op de google maps. Adres en contacten ECRAN STUDIO PHOTO
Location of ECRAN STUDIO PHOTO on the google maps. Address and contacts of ECRAN STUDIO PHOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come ECRAN STUDIO PHOTO ECRAN STUDIO PHOTO: ATEA-DEAL | Dago NV | IDEARTÉ | ROSSENEU PETER | Gommeke ('t) bvba

Other related companies as ECRAN STUDIO PHOTO: ATEA-DEAL | Dago NV | IDEARTÉ | ROSSENEU PETER | Gommeke ('t) bvba

ECRAN STUDIO PHOTO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ECRAN STUDIO PHOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573974609. Het bedrijf ECRAN STUDIO PHOTO bevindt zich op het adres: Vaderlandsplein 38,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ECRAN STUDIO PHOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECRAN STUDIO PHOTO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECRAN STUDIO PHOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECRAN STUDIO PHOTO, openstaande posities, locatie van ECRAN STUDIO PHOTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECRAN STUDIO PHOTO is a company, that was registered 1987 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is ECRAN STUDIO PHOTO, company assigned to the tax number BE08573974609. The company ECRAN STUDIO PHOTO is located at the address: Vaderlandsplein 38,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ECRAN STUDIO PHOTO were not found.
The main activity of ECRAN STUDIO PHOTO is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECRAN STUDIO PHOTO is not available. You also can look at reviews of ECRAN STUDIO PHOTO, open positions, location of ECRAN STUDIO PHOTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECRAN STUDIO PHOTO, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECRAN STUDIO PHOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECRAN STUDIO PHOTO, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECRAN STUDIO PHOTO, employees, financial statistics.